Hovudside

Hvordan lage Asfalt Paint

by Walther

Hvordan lage Asfalt Paint

Asfalt maling kan brukes til en rekke formål som for eksempel tetting asfalt tak, male linjer på gater og parkeringsplasser, og tetting utendørs asfalt uteplasser og gangveier. Fordi asfalt får så mye slitasje, må regelmessig utendørs maling modifiseres for å være solid nok til å danne et godt vær segl. Tilsetningen av gilsonitt, som også er kjent som naturlig bitumen, legger værbestandighet er nødvendig for en varig asfalt maling.

Bruksanvisning


•  Klargjør arbeidsområdet ved å legge ut en presenning eller duk og plassere 5-gallon bøtte i midten. Rist beholderen av oljebasert utvendig maling på gulvet og hell innholdet i den 5-gallon bøtte. Omrør maling gulvet i bøtte for å sikre at olje og pigment blir grundig sammen.

•  Hell ca 1 kopp væske gilsonitt i malingen og rør det sammen med maling pinne. Den gilsonitt kan påvirke fargen på malingen, men det vil legge glans, ruhet og værbestandighet til malingen som vil gjøre det svært slitesterk. Etter at du har rørt den gilsonitt inn i malingen, legge til flere hvis fargen på malingen ikke har forandret seg for mye. Du trenger ikke å bekymre deg for å legge for mye gilsonitt fordi den fungerer som et bindemiddel. Jo mer du legger til, jo mer værbestandig maling din være.

•  Rør malingen og gilsonitt blandingen til du ikke ser noen forskjeller i pigment hvor som helst i bøtta. Hvis røring tar for lang tid, kan du sette på lokket på bøtta og ta det med til din nærmeste Oppussing butikken og be dem om å sette den i sin maling-risting maskin i noen minutter.

•  Sjekk konsistensen på malingen ved å dyppe maling pinne i maling og trekke den ut. La det dryppe tilbake i bøtta. Hvis malingen er gloppy eller for tykk for enkelt å male med, legger white spirit til blandingen og rør dem inn til lakken når en mer fornuftig konsistens.

•  Juster fargen på asfalt maling ved å legge små mengder olje-basert glasur eller maling. Disse siste liten fargejusteringer kan løse eventuelle problemer som ble opprettet ved å legge til gilsonitt og white spirit. Siden glasurer og maling ikke endrer konsistens mye, kan du endre fargene uten å måtte gå tilbake og gjøre justeringer i mengden av gilsonitt.

Tips og advarsler


  • Hold maling tynnere rundt for å rydde opp søl og for å vaske pensler etter at du er ferdig med prosjektet.