Hovudside

Slik installerer Willow Creek Behandler på konkrete tiltak

by Walther

Slik installerer Willow Creek Behandler på konkrete tiltak

Willow Creek er en av de største distributører av betong utleggere i Midtvesten. Dens pavers kommer i fem forskjellige varianter: Bricks, brostein, Circlestone, Bullnose og permeable. De pumper kan brukes til patio konstruksjonsbehov og erosjonsbeskyttelse for jordsmonnet. For å gjøre eksisterende trinn blandes inn i en uteplass, eller bare for å pynte opp vanlig konkrete skritt, kan du bruke Bullnose Willow Creek pavers.

Bruksanvisning


•  Vask overflaten av konkrete tiltak med høytrykksspyler for å pulverisere smuss og skitt ut av trinnene. La trinnene tørke helt før du flytter til trinn 2. Dette kan ta opptil åtte timer, avhengig av fuktighet, temperatur og sollys.

•  Legg ut Bullnose utleggere på et trinn, slik at du vet nøyaktig hvordan pavers vil sitte på konkrete tiltak. Sørg for at hver side av pavers overheng på sidene av den trinn 1/2 tomme til en tomme. Mark kantene på pavers som hang trinnet kantene med en blyant ved sporing langs kanten av trinnet under pavers.

•  Mål 1/4 tommers fra ytterkanten av de to ende pavers du merket i trinn 1. Bruk en konkret sag for å lage et spor i Paver som stopper 1 tomme kort av forsiden av Paver (der Bullnose er). Denne fjær vil holde vann som drypper av sidene av utleggeren fra å komme under utleggeren og forårsaker forringelse av betongen og lim.

•  Legg ned en tykk perle av PL400 lim på trinnet i en S-mønster. Lim en linje av PL400 ca 2 inches fra forsiden av trinnet. Denne linjen skal være tykk. Ingen lim bør være forbi denne linjen.

•  Lay hver Bullnose Paver individuelt, og starter med en kant. Bruk den linjen du spores til å stille opp kanten på trinnet. Du vil merke at den Paver vil gli rundt, som PL400 tillater noen bevegelse i begynnelsen for justering. Bruk andre utleggere å holde utlegger på plass. Fortsett å legge pavers, og pass på at kantene av pavers er stramme til hverandre. Bruk andre utleggere å holde utleggere på plass som PL400 setter opp. Gjenta for resten av trinnene.

•  La PL400 limet tørke i ca 12 timer før du bruker fremgangsmåten for å la limet fullt over mellom overflater. Feie bort eventuelt betongstøv med en kost.

Tips og advarsler


  • Ikke gjør dette prosjektet hvis temperaturen er under 55 grader Fahrenheit, som limet ikke vil sette opp riktig.
  • I all sannsynlighet, vil du trenger å kutte en av pavers litt for overheng å trene ordentlig. Velg en paver i midten av trinnene, da det ikke vil være like merkbar som et kutt Paver på en kant.
  • For sirkulære trinn, må du klippe hver utlegger. Selv om du bør være i stand til å bruke de første trinn utleggere som en mal, bør du klippe og måle hvert trinn er pavers separat, fordi det vil være små forskjeller mellom de konkrete tiltak. Denne prosessen er tidkrevende, men vil bidra til å gjøre trinnene se fint når det er ferdig.
  • Konkrete sager er veldig høyt og produserer mye støv. Bruk alltid støvmaske, vernebriller og ørepropper for å beskytte deg selv mens kutte med en konkret sag.