Hovudside

Slik installerer en Trinnvis Fence

by Walther

Installere panel fekting har sine grenser på noen måter, men dette betyr ikke at du ikke kan ta imot dem. Hills er de viktigste sakene for paneler - siden de er i store deler, snu dem til å følge en skråning ikke fungerer helt rett. Når du har dette problemet, den eneste måten å fikse det er å installere fekting i en steg-lignende mønster. Når så på fra avstand panelene vil se ut som om de danner trinn som gjerdet jobber seg opp bakken.

Bruksanvisning


•  Finn startpunktet av gjerdet, på bunnen av skråningen. Trykke en stake i bakken på dette stedet. Gjenta ved å finne sluttpunktet av gjerdet linje på toppen av skråningen, og på en annen eierandel i bakken der. Kjøre strengen mellom de to punkter for å indikere gjerdet.

•  Mål gjerdepaneler for å få avstanden mellom hullene. Bredden av panelene er hvor langt fra hverandre sentrene av hullene bør være adskilt.

•  Legg en 4-fots nivå på skrå bakken og deretter heve den nedre enden inntil boblen indikerer at det er nivået. Måle ned fra enden av nivået til bakken for å bestemme hvor mye bakken stiger hver 4 meter. Dersom panelene er bredere enn 4 meter, holder en plugg sammen med nivået og forlenge den ut for å få bredden av panelet. Da kan man måle ned fra enden av tappen for å få slipp for bredden av panelene. Innleggene 'høyde over bakken vil trenge å være en lengde lik høyden av panelet, samt en litt mer til lik dråpe av skråningen.

•  Ta bestemt over bakken høyde av innlegget og dele det med 2. Så det delt nummer og multipliserer det med tre for å få den totale lengden av innleggene som trengs. Dette er fordi 1/3 av innlegget er under bakken og 2/3 er over. Legg ned alle innleggene og sjekke lengden. Skjær vekk det overskytende med en elektrisk sag, slik at de er like.

•  Grav det første hullet ved startpunktet av gjerdet, like foran strengen. Lag hullet en fot bred. Dybden må være en tredjedel av lengden av innleggene pluss 6 inches for drenering grus.

•  Mål ut fra midten av det første hullet ned gjerdet linje til et punkt som er lik lengden av panelet. Grave det andre hullet på dette stedet, holde midten av hullet på den kjente måling. Gjenta på ned gjerdet for ekstra stolpehull. Siden du er på vei opp en bakke, selv om de stolpehull blir gravd til samme dybde, vil innleggene heve kontinuerlig høyere på bakken. Du vil at dette skal skje.

•  Fyll alle hull med 6 inches av grus og pakke det ned for å holde vann fra samler rundt bunnen av innleggene.

•  Still innleggene i hullene og stake dem med tre staver og streng, slik at de er vertikale. Bruke et nivå for å sikre at de er rette, ettersom helningen vil lure øynene.

•  Mix sement i trillebår, etter anvisningen på pakken og hell den i alle hullene. La det tørke i 48 timer, deretter fjerne innsatsen.

•  Hang det første panelet, som starter på bunnen av skråningen. Still panel slik at den siden av det å gå opp i skråningen er ca 1/2 cm opp fra bakken. Dette vil holde grunnvann fra å skade bunnen av panelet.

•  Skru en 3-tommers galvanisert skrue gjennom siden av panelet på den laveste siden av bakken og inn i innlegget. Hvis du er bekymret for tre splitting, bore et pilothull først.

•  Plasser et nivå på panelet og juster panelet opp eller ned til den er nivå. Når nedsiden er sikker og panelet er nivå, bore en skrue inn i siden av gjerdet på den stigende skråningen side. Det bør fortsatt være en del av innlegget stikker opp over toppen av dette panelet. Dette er for neste panel, siden det vil være videre opp bakken og trenger en høyere andel enn den før det. Bore flere skruer inn i sidene for å feste panelet. Space dem hver 12 til 18 inches. Gjenta trinn 10 til 12 mellom hver av gjerdestolpene for å fullføre gjerdet.