Hovudside

Slik installerer en ny Handy Box stikkontakt

by Walther

Slik installerer en ny Handy Box stikkontakt

Installere en ny hendig boks for en beholder er et enkelt prosjekt, selv for nybegynnere. I motsetning til en vanlig enhet boks som krever at du kutte en åpning i veggen for å montere den, en hendig boks monteres på utsiden av veggen. Som den hendige boksen selv, ledningene for hendige bokser er, som regel også utenpåliggende. Hvis koblings er på et slikt sted hvor det utsettes for skade, må du koble den med armert kabel eller legge ledningene i et ledningssystem-stive rør, tynn vegg kanal, eller metall fleksible rør. Armert kabel er et bedre valg når bare installere en hendig boks fordi eliminerer behovet for spesialverktøy.

Bruksanvisning


•  Monter hendig boks på ønsket sted. Hvis du montere den på en konkret, sementblokk, eller murvegg, vil du trenger å bore i veggen ved hjelp av riktig størrelse mur bit (den som fulgte med plast anker kit), kjøre i plastikkfestene, og skru boksen til ankrene. Hvis du monterer den på en trevegg, velg et sted over en stud og skru direkte inn i stud.

•  Ta en knockout fra siden av den hendige boksen. Drive den innover i en horisontal stilling med en skrutrekker og hammer, så vrikke den frem og tilbake med linjespiller er tang til den smekker gratis. Installere en kabelkontakt i hullet.

•  Skjær en lengde på kabel for å komme fra den nye hendige boksen til hendig boks hvor du henter strømmen for den nye kontakten. Klippe det lenge nok slik at de enkelte ledningene vil forlenge 6 til 8 inches inni hver boks.

•  Slå av strømbryteren styrer kontakten du vil koble til. Fjern dekkplaten og de to No. 6-32 "fanget" skruene mottaket i boksen. Trekk beholderen ut av esken.

•  Installer en kabelkontakt i denne boksen som du gjorde i trinn 2.

•  Kjør kabelen mellom de to praktiske bokser og sikker i boksene ved å stramme klem skruene på kontaktene. Støtt kabel mellom boksene med kabel stifter med intervaller som ikke overstiger 48 inches.

•  Fjern 3/4 inches av isolasjon fra de enkelte ledninger. Lage løkker i de avisolerte endene ved hjelp av spisstang.

•  Fest den sorte ledningen og den hvite ledningen til messing skruen og sølv skrue hhv. Plassere looper under skruene i klokkens retning og skru til skruene.

•  Pakk skruterminaler med tape. Fest begge beholdere i sine bokser. Installer de praktiske boksdeksler. Slå på strømbryteren.