Hovudside

Hvordan Pave Stone Walks

by Walther

Hvordan Pave Stone Walks

Når folk besøker ditt hjem, har en definert vei til døren er en klok idé. Dette vil holde folk ut av gresset og gjøre huset ditt virke mer innbydende. Å ha en stein gange installert er kostbar, men hvis du gjør det selv, vil du bare nødt til å betale for materialene og du vil få den morsom opplevelse av å fullføre en gjør-det-selv prosjekt.

Bruksanvisning


•  Bestem deg for hvor du vil plassere dine belegningsstein og kartlegge omkretsen av området med tre innsatser. Grave ut denne omkrets, fjerne jord. Grave ned seks inches pluss høyde lik dine Pave steiner.

•  Dekk hele gravde ut området med filter stoff. Dekke stoff med en 4-tommers lag av grus. Dekk lag av grus og stoff med en 2-tommers lag av tørr sand.

•  Plasser Pave steiner på lag med sand. Skjær pavers når det trengs ved scoring steinen med en meisel og deretter knipser den i to med en gummihammer.

•  Hell tørr sand over pavers. Skyv sand i mellomrommene av de installerte Pave steiner. Legg til mer sand til leddene og sprekker er fylt helt opp.

•  Spray Pave steiner og sand med vann. Unngå å sprøyte dem direkte, men da dette kan fjerne sanden. Den våte sand vil begynne å synke ned i leddene og sprekker. Legg til mer sand og fylle dem opp igjen ved hjelp av en kost. Spray dem med vann igjen. Gjenta dette trinnet så mange ganger som det tar før den våte sanden vil ikke synke og leddene er stramt og sikker.