Hovudside

Slik reparerer Tabell Leaf Støtter

by Walther

En bordplate er den delen av tabellen som løfter opp for å gi et større bord. Mekanismen som gir støtte for bladet kan noen ganger bøye eller oppbrukt. Bladstøtten kan bøyes over tid på grunn av mengden av vekt. Gjentatt bruk kan også føre mekanismen til å slites ut eller gå i stykker, slik at bladet skal være ubrukelig. Når dette skjer det må skiftes eller repareres.

Bruksanvisning


•  Inspiser drop-leaf støtte for skader. Avgjøre om støtte bare trenger en skrue skiftes, eller om støtten er bøyd, eller må byttes ut. Bestem hva slags verktøy du trenger for å fjerne støtten. Vanligst skruene er installert med en stjerneskrutrekker. Enkelte typer vil kreve en umbrakonøkkel.

•  Fjern klaffe støtte ved å fjerne skruene som holder den på plass.

•  Reparer eventuelle bøyer i støtte. Vær forsiktig så du ikke bøyes eller bryte støtte. Bruk hansker når du prøver å bøye støtte rett. Bruk hjørnet av et bord for å markere hvor du trenger å bøye støtte.

•  Sett på støtten med de samme hullene du fjernet skruene fra. I noen tilfeller hvor en ny tabell-blad støtte ikke kan bli funnet akkurat det samme, nye hull må bores.