Hovudside

Hvordan å fullføre en Wooden Desk Top

by Walther

Hvordan å fullføre en Wooden Desk Top

Det er ingenting å sammenligne med de rike tekstur av ekte tre korn. Gi dine tre bordplate en rik, varm finishen er rett og slett et spørsmål om å vite hva du må gjøre og følge dem. Først må du bestemme om du foretrekker vannbasert eller oljebasert beis og finish. Vannbaserte produkter har færre røyk, er lettere å rydde opp og generelt er lettere å jobbe med. Oljebaserte produkter gi de rikeste farge og lengste varige ferdig.

Bruksanvisning


•  Fjern eventuell gammel slutt helt. Bruke en gel-type stripperen. Påfør med en pensel og la den sitte i den tiden anbefalt på etiketten før skraping finish og stripper med en kjemikaliebestandig plastskrape. Bruk en plast skure eller quad null stålull for å fjerne eventuelle gjenstridige flekker og la skrivebordet for å tørke.

•  Fyll eventuelle skadede områder med en passende farge av løsemiddelbasert profesjonell tre filler. Påfør filler, la den stivne og sand det berørte området glatt for hånd før du går videre til mer generell sliping. Behandler dette området på samme måte som resten av overflaten til farging og finish.

•  Sand toppen grundig, framdrift fra en 100-grit til en 150-grus og til slutt en 200-grus papir i påfølgende omganger for å få den jevn korn mulig. Bruk en tilfeldig bane ferdig sander for best resultat. Vær forsiktig så du ikke over sand kanter og detaljer for å forhindre skade på disse sårbare områder.

•  Børst støv fra overflaten med en tørr, fin-bust pensel. Ved bruk av samme pensel, påføre et lag med beis i ditt valg av farger og produkttyper. Vannbaserte flekker vil kreve mer oppmerksomhet til detaljer i programmet for å sikre et jevnt lag. Tillate flekken for å stille for tiden anbefalt på etiketten før tørke overflødig flekken med en ren, myk klut. La flekken tørke.

•  Sand overflaten lett for hånd, ved hjelp av en 220-grus eller finere papir for å jevne noen korn som kan ha blitt tatt opp i fargeprosessen. Pensle overflaten fri for støv, med en tørr, fin-børste.

•  Påfør minst to strøk med klar finish. Finish er tilgjengelig i ulike sheens fra flatt til glans. Velg den som passer best til ditt interiør. En halvblank eller satin finish vil ta mest misbruk og er best for tungt brukt skrivebord. Tillate tørketiden anbefales på etiketten mellom strøkene og etter siste strøk før du bruker pulten.

Tips og advarsler


  • Oljebaserte gloss finish kan slipes lett mellom strøkene. Følg produsentens anbefalinger for best resultat.