Hovudside

Hjem Løsning for lopper i hus

by Walther

Hjem Løsning for lopper i hus

Bruk av kjemikalier for å bli kvitt lopper i huset ditt er en effektiv, men noen ganger farlig, behandlingsmetode. Kjemisk overfølsomhet, muligheten for miljøskader og personlige preferanser føre noen til å vurdere hjem rettsmidler for lopper i huset. Alternativer som metodisk og grundig hjem renhold, aromaterapi, og en rekke behandlinger med husholdningsprodukter kan bidra til å befri ditt hjem av loppeangrep.

Betraktninger


Intensjonen i ethvert hjem bøte for lopper i huset er å bryte livssyklusen til loppe. Hjem rettsmidler må ikke bare drepe voksne lopper, men egg, larver og pupper i tillegg. Dette betyr å behandle både hjemme og kjæledyr, helst på samme tid.

Keep It Clean


Holde både ditt hjem og ditt kjæledyr helt ren er den eneste beste middel for lopper i huset. Bruk en engangs bag-type støvsuger med en ren pose minst en gang om dagen i to uker for å angripe voksne lopper og egg. Støvsuging alene vil ikke drepe loppene, men sprinkling noen borsyre i engangspose før du fester den til vakuum vil hjelpe. Støvsuge alt, og bruke vedlegg å rengjøre i hjørner, under møbler, i sprekker og rundt baseboards. Ta støvsugeren utenfor, tømmer posen etter hver bruk og tørk av vakuum med et desinfeksjonsmiddel. Salt er et hjem middel du kan bruke i forbindelse med din vakuum hvis du strø et tynt lag med salt på tepper før du går til sengs om kvelden og deretter vakuum i morgen.

Vask sengetøy daglig i løpet av denne to-ukers periode. Lopper vil bevege seg mot en kilde til blod, og dette kan bety at du og din seng. Ikke glem å ta med noen tepper eller sengetøy ditt kjæledyr kan bruke for å sove også.

Sitron er en naturlig loppe frastøtende. Stelle kjæledyret ditt ved hjelp av en loppe kam og bade to ganger ukentlig ved hjelp av en hjemmelaget sitron loppe sjampo. Kombiner følgende ingredienser, og da gjelde for kjæledyret ditt og la sitte i fem minutter før skylling:
1/3 kopp glyserin
1 kopp eddik
1 liter vann
1 kopp sitron oppvaskmiddel

Pulver, potions og feller


Kiselgur, og borsyre pulver både føre til dehydrering og død i lopper ved å skade fleasâ € ™ ekstern skjelett, eller exoskeleton. Kiselgur er et mineral støv som er trygt å strø rundt hjemmet på elementer som tepper, møbler og sengetøy. Vær forsiktig ved bruk borsyre pulver, som det kan være giftig for barn og kjæledyr. Dryss borsyre pulver i ut av veien områder som bak møbler og i støvsugerposer.

Sprøyting en sitronsaft løsning på kjæledyr og husholdningsartikler som møbler, sengetøy og gardiner vil bidra til å frastøte lopper. Skjær en eller to ferske sitroner i kvartalene og legg i en gryte. Hell kokende vann over sitroner, la dem sitte i 24 timer, deretter press og plassere løsningen i en sprayflaske.

Kjøpe noen billig nattlys og plassere dem rundt hjemmet ditt. Under hver nattlys, plasserer en bolle med vann blandet med litt sitron oppvaskmiddel. Som lopper forsøke å hoppe mot lyset, vil falle i vannet drepe dem. Skylle lopper i avløpet i morgen og erstatte bolle med rent vann hver kveld.