Hovudside

Pool Table Felt Repair DIY

by Walther

Pool Table Felt Repair DIY

Et biljardbord gir år med underholdning og moro. Forlenge levetiden og holdbarheten på bordet ditt er så enkelt som å praktisere grunnleggende vedlikehold. Den vanligste reparasjon gjort til biljardbord er å fikse en tåre i tabellen følte. For å unngå støt og ujevnheter i overflaten av bordet, hele filtovertrekk må skiftes ut. Det er en investering av din tid, men ikke en vanskelig prosess, og kan spare hundrevis av dollar over å ha bordet reparert av en profesjonell.

Innkjøp av Felt


Biljardbord følte kan kjøpes på de fleste stoff butikker eller gaming og billiard butikker. Selv om den typiske fargevalg er grønn, et bredt utvalg av farger er tilgjengelig. Stoffet er solgt av verftet og ulike kvaliteter av filt er tilgjengelige, avhengig av dine behov. Noen er behandlet med Teflon eller vanntette produkter, og andre er laget for å tåle bruk på mesterskapet møter og turneringer. Stoffinnhold og vekten varierer avhengig av hvor bordet blir brukt. Sjekk etiketten på enden av stoffet bolt for innhold og anbefalinger.

Klargjøre Table


Fjerne skinnene fra sidene av bordet ditt, være sikker på å markere hvilken jernbane går på hvilken side. Når skinnene er borte, vil du være i stand til å bestemme hvordan filten var festet til bordet ditt. Tabeller med tre backing vanligvis har filten festet med en stift pistol, mens skifer-støttet bord har stoffet festet med lim. En spray-on lim er mest effektiv hvis du bruker liming teknikk.

Fjern forsiktig gamle filt, forkaster stifter som nødvendig. Skrap av overflødig lim fra overflaten av skifer, vier oppmerksomhet til rygger som ofte danner nær lommene i tabellen. Spre det nye stoffet over din biljardbord seng og se etter eventuelle feil før du skjærer den til ønsket form.

Riktig installasjon


Bruk samme metode for å feste den nye filt som ble brukt for den du skifter ut. Den kritiske element i refelting din biljardbord er å holde stoffet stramt som du strekker det over bordet overflate, så det vil være glatt og bump-free når jobben er fullført.

Starte i sentrum på den ene siden av bordet og enten lim eller stift til bordet tilbake. Arbeid fra midten og ut til hvert hjørne. Flytte til motsatt side, huske å strekke stoffet tett som du går. Fortsett denne prosessen for alle fire sider. Sjekk tabellen overflaten for eventuelle uregelmessigheter før du fortsetter.

Når du er fornøyd med at bordplaten er glatt, fester de biljardbord rails. Nivå bordet ditt, og du er klar for år med moro og underholdning.