Metoder for rengjøring Beer Off et biljardbord


Rensing et biljardbord kan være vanskelig. Du må være forsiktig at du ikke rippe filten og noen ganger rengjøringsprodukter som normalt arbeide for å rydde ting opp bare gjør en større eller verre flekk på filt.

Ved hjelp av en mikrofiberklut


Unngå å bruke papirhåndklær, toalettpapir eller Kleenex på biljardbord følte. Disse kan skape flere problemer og ikke får jobben gjort. Den beste typen klut til å bruke er en ren mikrofiberklut. Du kan dyppe mikrofiberkluten i din rengjøringsmiddel, skvalpende løsningen rundt i koppen eller beholderen, og deretter tørke tabellen nøye, skylle kluten ut ofte og bruke fersk løsning.

Hjemmelaget følte renere


Noen ganger hjemmelagde løsninger fungerer bedre enn butikken kjøpte. Bland sammen en spiseskje av eple cider eddik med en kopp vann. Denne løsningen kan brukes til å effektivt fjerne en øl flekken og har en ekstra bonus for å kutte ned på øl lukt. Eddik (både eple cider og hvit eddik) naturlig redusere lukt. Igjen, swish eple cider / vann løsning rundt i en kopp eller bolle med mikrofiberklut. Tørk av filt på biljardbordet, skylle kluten ut ofte og reapplying frisk løsning til flekken forsvinner. Den samme blanding kan brukes til å rengjøre og tørke ned benene på bordet, så vel som for å rense et bordtennisbord. Etter at du har helt renset området, forsiktig klatt området tørt med et rent håndkle. Du må kanskje bruke mer enn ett håndkle. Sørg for at du absorbere så mye av fuktigheten som du kan.

Andre tips og triks for rengjøring Beer


Øl er vanskelig og flekken vil bli gjort verre hvis du bruker varme eller varmt vann, så sørg for at du bruker kaldt vann eller kald løsning helst du rense den. Varmen setter flekken, som er det du ikke ønsker. Når flekken er satt, vil det være nesten umulig å fjerne senere. Du kan erstatte hvit eddik for eple cider eddik eller prøve dabbing på flekken med et såpestykke. Du kan også prøve en damp renere på det, men vær forsiktig med å bruke denne metoden fordi det kan sette flekken videre. Hvis alt annet svikter, kan du bruke profesjonelle styrken følte renere eller ringe en profesjonell.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler