Hovudside

Slik installerer ny sensor Lights

by Walther

Slik installerer ny sensor Lights

Hvis du bor ute på landet eller bort fra en kommune som har gatelys, kan utsiden av hjemmet ditt være utrolig mørkt. Legge motion sensor lys til ditt hjem kan belyse skumle oppkjørselen mellomrom og terrasser, noe som eliminerer behovet for å rote rundt i mørket prøver å finne en bryter. Bevegelsesdetektor lys på terrassen kan avskrekke prowlers og innbruddstyver. Hvis du har en stikkontakt utenfor hjemmet ditt, kan du installere motion sensor lys.

Bruksanvisning


•  Vend strømbryteren for å slå av elektrisitet fører til uttaket som skal brukes.

•  Trykk på en ikke-kontakt wire tester til den hvite nøytrale ledningen og den nakne kobbertråd for å teste for en farlig strøm. Sjekk strømbryteren igjen hvis du får en lys fra testeren.

•  Skru av eksisterende elektriske boksen med en skrutrekker og trekk den ut, fôring ledningene ut gjennom ryggen. Sett den nye elektriske boksen inn i hullet og skru den ned.

•  Plasser den nye ligaen ved den elektriske boksen. Stripe ledninger av fiksturen tilbake en 1/2-inch.

•  Koble de nøytrale ledninger (hvite) og de ​​varme ledninger (svart) sammen ved hjelp av wire-kontakt. Vri ledningen nøtter klokken over ledninger for å koble dem. Koble grønne og kobbertråder sammen ved hjelp av wire-kontakt. Skru av ligaen på plass.

•  Still inn timeren og følsomheten avstand ved å dreie hjulene på sensoren. Slå på strømmen til veranda. Vend lysbryter kontrollere uttaket til "på" -posisjon for å teste lys følsomhet.