Hovudside

Hvordan fikse en Pendulum Mechanism på Brass Klokker

by Walther

Hvordan fikse en Pendulum Mechanism på Brass Klokker

Messing pendel klokker er populære antikviteter som fungerer mye annerledes enn de digitale klokker vi kjenner i dag. Selv messing pendel klokker er ikke så nøyaktig som digitale klokker, har de historisk sjarm og legge karakter til et rom. Store bestefar klokker er en av de mest kjente typer av pendel klokke, men de kommer i mange forskjellige størrelser. Siden messing pendel klokker inneholder mange nøye kalibrert mekanismer, er det viktig å ta skikkelig vare mens du flytter dem. På grunn av alder eller tidligere mishandling, kan pendelen på en messing klokke noen ganger stoppe svingende eller komme seg ut av rytme og må justeres.

Bruksanvisning


•  Identifiser problemet med din pendel klokke. Er pendelen ikke svinger i det hele tatt? Er det beveger seg for fort eller for sakte?

•  Juster din pendel hvis den har sluttet å bevege seg - dette problemet er forårsaket av klokken å være ute av rytme. Lytt til klokken kryss; hvis takten er ikke engang (hvis det ikke gjør en vanlig tick-tock-tick-tock), trekk pendelen til den ene siden av klokken og slipper den slik at den kan svinge så bredt som mulig. Pendelen skal automatisk korrigere sin rytme etter dette og begynne å flytte med en enda slå.

•  Juster fart og rytme av pendelen hvis den beveger seg for fort eller for sakte. Slår pendelen bob å justere hastigheten. Pendelen bob er en mutter som ligger på bunnen spissen av pendelstang. Hvis klokken trenger for å kjøre raskere, snu bob til høyre. Hvis du trenger å bremse klokke ned, slå bob til venstre. En liten justering av bob forandrer hastigheten av klokken vesentlig; en fullstendig omdreining av bob forandrer hastigheten av klokken ved ca. 30 sekunder i en dag. Fortsett å justere litt om gangen over flere timer eller dager før du bekrefter klokken er å holde nøyaktig tid igjen.

Tips og advarsler


  • Pendel klokker kan ikke holde nøyaktig 100 prosent av tiden; de trenger periodisk tuning. Endre eller kontrollere pendelen fart en gang i uken, og justere minuttviseren en gang eller to ganger i måneden.