Hovudside

Ideer for Utendørs kabinetter

by Walther

Beskytt ditt privatliv og sikkerhet ved å bygge en utendørs innhegning, mens også skjerming deg fra elementene og uønskede gjester eller nysgjerrige øyne. Utendørs vedlegg kan være så enkelt som gardiner rundt en baldakin, eller som er involvert som en hel konstruksjon jobb for å skape en sunroom. En mer forseggjort kabinett kan selv øke din hjemme bruktverdi.

Personvern Fence


Estetisk tiltalende personvern gjerder kan omslutte hele verftet eller en del av det, slik at utenforstående ikke kan se inn på tunet. Plasser en lås på noen porter for å hindre inntrengere fra å få tilgang til din bolig.

Gardin eller Shade


Hang gardiner eller utendørs skygge fra din baldakin eller PVC-rør for å lage en veranda kabinett og skape en behagelig atmosfære. Dette vil øke ditt privatliv mens de fortsatt drar nytte av fint vær. En skygge kan brukes til å omslutte veranda og hindre ekstrem varme ved å hindre solens stråler.

Persienner


Persienner kan henges rundt verandaen for å øke personvernet og beskytte mot solen. Panelene av blindene er ikke solid og kan blåse i vinden, slik at du kan dra nytte av en fin bris. De vil også bidra til å beskytte noen utemøbler fra falming.

Konstruksjon


Skape en hyggelig sunroom på din veranda med et solid kabinett. Konstruere denne fullpresenning med glasspaneler på vegger og tak for å dra full nytte av utendørs. Windows kan bli åpnet i løpet av sommeren og skjermen dører vil tillate gjestene å dra nytte av fint vær mens beskytte dem mot insekter.