Hovudside

Hvordan Prep en Deck for Farging

by Walther

Hvordan Prep en Deck for Farging

Når du blir klar til å farge dine dekk, er det noen ting du må gjøre for å forberede dekk først. For at flekken å trenge inn i tre og å se bra ut, må treverket være ren og fri for all mugg, skitt og rusk. Det er Ning også du kan bruke hvis dekk er ikke veldig nytt. Pass på at du kjøper rengjøringsmidler og Ning gjort for tre og ikke bruk blekemiddel eller hjemmelagde rengjøringsmidler. Det er noen som vil ødelegge overflaten eller gjøre det umulig for flekken for å trenge gjennom. Dette prosjektet kan ta mellom et par timer til hele dagen, avhengig av størrelse og tilstand av dekk.

Bruksanvisning


•  Ta alle møbler og flyttbare planter av dekk. Fukt ned noen omliggende planter og dekk dem med tarps slik at du ikke skylle av renere på dem.

•  Fei noen blader eller annet rusk og bruke en butikk-vac å rense ut sand og skitt fra mellom bordene. Hamre ned noen spiker som stikker opp og sand eventuelle områder som er grovt eller splintret. Dersom styrene er dårlig vridd eller skadet, bytt dem.

•  Kontroller flaske renere og se om det krever dekk for å være vått eller tørt før du begynner. Hvis det er en konsentrert renere, følger produsentens anvisninger for blanding. Plassere i en tallerken bin eller noe som kan romme din kost.

•  Påfør renere med kost og ikke la det dam hvor som helst. Hvis du har et stort dekk, bare gjøre en del som du kan holde våt med støvsugeren. Støvsugeren må suge inn i treverket og normalt tar ca 10 minutter. Ikke la renere tørr.

•  Skyll dekk grundig etter at renere å suge i.

•  Hvis du har noen tøffe områder å rydde, gå tilbake over dem med en hard børste. Ikke bruk stålbørste på et dekk, så det kan skade overflaten eller deler kan bryte seg inn i treverket.

•  Skyll av alt utstyret med varmt vann og såpe. Skyll av tarps før du fjerner dem fra plantene. La det være minst to dager før farging dekk.