Hovudside

Slik fjerner maling fra en Behandlet Deck

by Walther

Behandlet dekk er laget for å frastøte herjinger miljøet. De er ikke laget for å frastøte sølt maling. Fjerning av maling fra en behandlet dekk kan gjøres enklere ved å absorbere malingen mens den ennå er våt. Men selv om malingen har tørket, er det en likefrem fremgangsmåte til rengjøring av maling uten å skade dekket. Oppgaven med å rense maling av en behandlet dekk tar veldig lite tid til å gjøre, med de riktige materialer og kunnskap.

Bruksanvisning


•  Bruk tørkepapir i en blotting bevegelse for å suge opp så mye våt maling som mulig. Jo mer maling som kan fjernes mens den fortsatt er våt bedre.

•  Skrap området lett med en maling skrape hvis malingen er tørket. Ikke grav skrapen inn i skogen, eller du kan skade den. Lett flytte skraper over tørket maling mens du holder skraper nesten flatt mot overflaten av dekket. Fjern så mye av malingen som du kan bruke skrape.

•  Spray de fargede området med en generøs mengde WD-40. La det trekke i 20 minutter eller så før du fortsetter.

•  Fyll en bøtte halvveis med varmt vann og tilsett ca en 1/4 kopp oppvaskmiddel. Oppvaskmiddel vil oppløse WD-40, mens på samme tid vil det fjerne noe maling WD-40 kan ha etterlatt seg. Skrubb området med en myk børste og skyll med varmt vann og en fille. Hvis det er fortsatt litt maling igjen på dekk, gjenta trinn 3 og 4 til det ikke er mer maling synlig.

•  Brush på litt vann segl til det berørte området med en 2-tommers pensel. Renseprosessen sannsynligvis fjernet vanntetning som var på dekket og må skiftes ut.