Hovudside

Best Blomster til Plant i Florida Panhandle

by Walther

Best Blomster til Plant i Florida Panhandle

Florida Panhandle faller i USDA voksende soner 8a og 8b hvor vintertemperaturer ikke faller under 10 grader F. De beste planter til å vokse i alle voksende sone er de som er innfødt til dette området. I Florida Panhandle, må blomstene være i stand til å tåle sol og høye temperaturer på sommeren, så vel som de kjøligere vintertemperaturer. Dette området av Florida mottar opptil 60 inches med regn i år, noe som gjør det til et ideelt klima til å vokse mange typer blomster.

Columbine


Columbine attraktive løvverk er bare overgått av sine vakre blomster. Blomstringen i nyanser av rød, gul, hvit, rosa, lilla eller bi-fargede blomster, er Columbine en vakker tillegg til din Florida hage. Denne urteaktige staude blomstrer fra mars til april og vokser til to meter høye. Den foretrekker fuktig, men godt drenert jord i delvis solen. Når etablert, Columbine planter er litt tørke tolerant. Blomstene vil tiltrekke sommerfugler og kolibrier til hagen din. Bladverket kan dø tilbake under den varme sommersolen, men vil komme tilbake til høsten eller våren.

Hardy Phlox


Dette semi-eviggrønne flerårig blomstrer fra februar til april. Blomstene, som kan være alle nyanser av rosa, lilla eller hvite, er ekstremt velduftende og gjør en fantastisk valg for buketter. Phlox vokser fra 10 inches til 3 meter høy og foretrekker full sol og godt drenert, fuktig jord. Det må vannes regelmessig i varmt vær og er ikke tørke tolerant. Mulch i de varme sommermånedene for ekstra beskyttelse.

Coreopsis


De vakre solfylte, gule blomster av coreopsis vil lyse Florida hage fra juli til september. Økende i full sol, Coreopsis planter nå en høyde på 3 meter, og foretrekker fuktig, godt drenert jord. Den grå-grønne blader er løvskog. En utmerket kutt blomst, vil coreopsis blomstre lenger hvis du kutter de brukte blomster.

Joe Pye Weed


Denne urteaktig flerårig lett når 4 meter, og i optimale vekstforhold, opptil 6 meter høy. Rosa lilla blomster blomstre fra sensommeren til høsten, og vil tiltrekke sommerfugler og bier til hagen din. Joe Pye Weed trives i godt drenert, men fuktig jord. Stilkene av dette anlegget er rød med bladene snu en vakker gull i høst, noe som gjør det en vakker tillegg til din høst hage.

Black-eyed Susan


Black-eyed Susan, eller Rudbeckia, er trolig en av de vanligste ville blomster i USA. Vokser til 3 meter høy, svart-eyed Susan trives i fuktig jord og full solen. Dette anlegget er en flerårig. Den gule blomsten med en mørk brun 'øye' blomstrer fra juni til august, og gjør en fantastisk snittblomst.