Hovudside

Hvordan avgjøre Hva Doorknob Fullfør for å bruke

by Walther

For mange huseiere, kan det mangfoldet av maskinvare finish alternativer være overveldende. Moderne utførelser er laget ved å belegge et basismetall med en separat metallplettering. Som plating teknologien har blitt bedre, så har antall utførelser. Kjøpere vil finne rustfritt stål, aluminium, nikkel og krom, sammen med tradisjonelle favoritter som messing og bronse. Hver finishen gir enda flere muligheter i form av tekstur, antikviteter eller, enda, spesielt belegg utformet for å frastøte bakterier. Å velge den beste finish for dine dørhåndtak, vurdere ting som utseende vedlikehold når du gjør ditt valg.

Bruksanvisning


•  Vis eksempler på de mange finish alternativer tilgjengelig. Besøk din lokale jernvarehandel eller spesial Oppussing butikken for å undersøke disse slutter i person. Utseendet til en metall finish kan være svært forskjellig når de vises på nettet eller i papirutgave i forhold til sin faktiske utseende.

•  Mål for konsistens i maskinvare ferdig. Hvis din nåværende hengsler er messing, kan en aluminium dørhåndtak ikke være det beste alternativet. Hvis omliggende metallgjenstander, som stikkontakter og lysbryter dekker, er krom, kan det være lurt å velge en sølvfarget dørhåndtak. Selv om det er vanligvis akseptabelt å mikse og matche ulike farger familier (som messing og bronse), er det ansett som en dekorere faux pas å matche en messing dørhåndtak med maskinvare som er sølv eller forniklet.

•  Vurder virkningen av været på dørhåndtak. De fleste utførelser, blant annet stål og messing, kan ruste eller korrodere på grunn av regn eller andre utvendige elementer. For knotter som vil bli installert på ytterdører, velge galvanisert stål, aluminium eller krom. Disse metallene vil ikke rust, selv etter mange års bruk.

•  Avgjør om du ønsker et moderne utseende eller en mer rustikk finish. Skinnende messing eller rustfritt stål knotter fungerer best med en moderne eller industriell innredning. Huseiere med mer tradisjonelle eller rustikke design bør vurdere børstet eller antikk finish. Oljet bronse og polert finish tilbyr også en dempet utseende som passer med mer tradisjonelle dekor.

•  Forstå vedlikeholdskravene for hver type finish. Polerte knotter er vanskelige å holde rene, og kjemper fingeravtrykk vil være en konstant kamp. Børstet (matte) knotter er mye lettere å holde rent og bidra til å maskere fett og olje.

•  Tenk at noen utførelser kan endres over tid. Kobber, bronse, tinn og nikkel har en tendens til å utvikle en patina over tid som kan endre sin farge dramatisk. Hvis du vil at dørhåndtak å opprettholde sitt utseende i mange år, stokk med messing, rustfritt stål eller krom.

•  Kontroller om antimikrobielle belegg er tilgjengelig. Mange dørhåndtak produsenter tilbyr nå spesielle belegg for å holde bakterier og bakterier i sjakk. Dette belegget er usynlig og dreper bakterier i mange år. Antimikrobielle knotter brukes ofte i sykehus og andre bygninger der bakterier er et stort problem.