Hovudside

Hvordan få Gate Boards Selv på ujevnt underlag

by Walther

Komme ditt gate å svinge fritt over ujevnt underlag kan oppnås på flere måter. Du kan enten endre eller omplassere gate eller selv-ut bakken i porten sin svingradius. Hvis porten nedre rail er for lavt, må du fjerne porten, deretter flytte og installere det på nytt. Hvis bare portens infill spissede må flyttes, kan de fjernes og installeres høyere på rammen. Et tredje alternativ er å grave ut røtter, steiner eller hauger av jord som hindrer porten i å svinge fritt.

Bruksanvisning


Reposisjonere Gate


•  Skru hengslene som fester gate til gate innlegg. La hengslene festet til porten. Fjern det parti av porten låsen som er festet til porten stolpen. Fjern porten. Plasser treklosser eller murstein mellom gate innlegg å midlertidig øke gate som du installerer hengsler på gate innlegg. Plasser gate på blokker eller murstein, sentrert mellom portstolper.

•  Plasser et vater på porten øverste rail. Juster posisjonen til porten til skinnen er nivå. Push tre mellomlegg mellom gate og gate innlegg å holde porten i posisjon. Hold vater mot den vertikale stile av porten rammen. Justere plasseringen av porten til stile er i lodd. Legg til flere shims som er nødvendig for å holde gate nivå og lodd.

•  Sett hengslene og låsen på porten innlegget.

Omplassere Infill Planker


•  Skru ut skruene som fester de infill planker eller spissede på gate rammen. Dersom plankene er spikret til rammen, dunke plankene ut med en hammer, og deretter fjerne neglene fra plankene.

•  Plasser de fortettings planker, slik at deres nedre ender er i flukt med bunnen av den nedre port-rammestativ.

Seks spiker eller skrue de omplasserte planker til rammen.

Vatre Ground


•  Åpne porten. Med tuppen av en skuffe for å markere bakken, noe som indikerer svingeradius av porten. Hvis porten skal ikke helt åpen, estimere og markere området under åpningen porten.

•  Chop, grave, klippe eller lirke ut vegetasjon, røtter, steiner eller jordhauger fra jorda i porten sin svingradius.

•  Glatt jord, ved hjelp av en hakke eller rake.

Tips og advarsler


  • Hvis du bestemmer deg for å selv-ut bakken, vurdere å fjerne jord under porten til en dybde på 6 inches. Fyll hullet med grusdekke. Dette vil fremme drenering og motvirke rotvekst under gate banen.