Hovudside

Hvordan Monter Gardiner til en Window

by Walther

Velvalgte gardiner kan forbedre lyset i et rom, ramme utsikt og legge til en følelse av velvære eller eleganse. Men når dårlig valgt, kan gardinene være sår tommel som stjeler oppmerksomheten fra alle de andre nøye utvalgte elementer i innredningen. Mens stoff, mønster og farge spille en viktig rolle i å velge de riktige gardinene, riktig montering gardiner til stil, form og størrelse på vinduet er like viktig. Ved å følge noen retningslinjer enkel stil og måle nøye, alle kan ha gode resultater ved montering av gardiner til et vindu.

Bruksanvisning


•  Finn ut hvilken type vindu du dressing. Ulike stiler av vinduer er naturligvis egnet til ulike stiler av gardiner. Casement vinduer, vanligvis finner i eldre boliger, vanligvis ser best med korte gardiner (som slutter på terskel) plassert rett innenfor rammen. Men hvis du foretrekker å bruke en lang gardin på en casement vindu, de bør plasseres utenfor rammen. Skyvevinduer er ofte funnet er historiske hjem og blir ansett som et elegant designelement. Derfor bør gardiner på skyvevinduer henges over og utenfor rammen for ikke å skjule sin skjønnhet. Det samme retningslinje kan følges for farget glass eller andre dekorative vinduer eller vinduer som gir en vakker utsikt, for eksempel panoramavinduer.

•  Pinpoint stilen gardin du foretrekker. Generelt vil elle gardiner nå fra toppen av dammen taket og litt eller bare skumme gulvet, og de kan ha en meget tung drapere, noe som betyr at mer stoff blir nødvendig. Casual gardiner kan ligge flatt mot vinduet, inne i rammen og krever svært lite materiale.

•  Mål høyden og bredden på området du vil at gardinene å dekke. Husk at du kan velge en gardin stil som dekker mye mer enn selve vindusplass, så måle vinduet kan være irrelevant.

•  Kjøp dine materielle eller forhåndslagde paneler i henhold til dine mål. Ikke slurve. Vedta en "nær nok" holdning vil trolig føre til frustrasjon og misnøye når du henge gardinene.

Tips og advarsler


  • Enten du kjøper materielle eller forhåndslagde paneler, la nok ekstra lengde for drapering. For eksempel, hvis den plassen du ønsker å dekke er 20 inches bredt, vil du vanligvis ønsker 30 inches av materiale for å dekke det - slik at gardinene til å henge med en liten drapere. Hvis du foretrekker en mer formell eller elegant utseende, må du kanskje å doble eller tredoble mengden av stoffet for å oppnå en meget dyp drapere.
  • Det er noen ganger vanskelig å finne forhåndslagde gardiner lange nok til å nå fra gulv til tak, selv når veggene er en standard høyde. Vurder å kjøpe en ekstra plate i samme eller en kontrastfarge til å feste på bunnen og forlenge den. Hvis du ikke sy, kan dette prosjektet gjøres relativt billig ved en syerske.