Hovudside

Utendørs Ceiling Ideer

by Walther

Utendørs Ceiling Ideer

For en mer intim følelse i ditt utendørs oppholdsrom, installere en kunstig utendørs tak. Ikke ment å holde ut regnet eller i mange tilfeller solen, er kunstige utendørs tak utformet for å skape en følelse av intimitet for beboerne.

Gitter


Dekke et utendørs oppholdsområde med et stykke av gitter montert horisontalt. Feste den til tre støtte innlegg satt ned i bakken med betong helles i innlegget hullet. Et gitter tak gir skygge i løpet av dagen, og en følelse av kabinettet om natten. Male gitteret for en polert utseende eller la det å vær naturlig for et rustikt utseende.

Planter


Vinranker, kan kiwi, eføy eller blomstrende vinranker som bougainvillea eller kaprifol bli opplært til å vokse på en horisontal flate som en arbor å skape en utendørs tak. Arbor kan være så enkelt som et stykke gitter holdt opp av sikre trestolper, lekter støttet av en ramme av dimensjonale trelast knyttet til sikre trestolper eller metall netting gjerde festet til trestolper. Plante plantematerialer ved siden av innleggene. Trene dem til å klatre innleggene og deretter å vokse over den horisontale toppen av lysthus, skaper den kunstige taket.

Lights


For en mindre permanent utendørs tak, streng bittesmå ferie lys i en tilfeldig, på kryss og tvers mønster. Bruk en serie med 10-fots trepinner installert rundt omkretsen av området der du ønsker en utendørs tak. Hamre dem ca 2 meter ned i bakken, slik at 8-fots stakes over bakken. Dette er høy nok til å skape et tak som folk kan godt gå under etter at lysene er hengt over området fra toppen av innleggene.

Stoff


Fest meter av stoff til en ramme av ståltråd eller sterkt tau festet til en serie av tre eller aluminium stakes installert rundt omkretsen av utendørs stue. Dette vil skape et tilpasset utendørs tak som du enkelt kan endre for å passe anledningen. Bruk netting for å lage en litt gjennomsiktig tak som lar stjernene kikke igjennom. Sesong utskrifter kan drapert for spesielle anledninger eller en rik stoff i en solid farge kan sette en mer formell eller romantisk stemning. Variere utseendet på taket ved å installere stoffet slik det henger flat og glatt, eller gjeng det opp så det draperer i elegante folder over utendørs stue.


Relaterte artikler