Hovudside

Hvordan Skrell Bark Av en Oak Tree

by Walther

Hvordan Skrell Bark Av en Oak Tree

Fjerne barken fra din eiketre er en rask måte å forbedre landskaps. En koffert med strippet bark gjør treet ser eldre og forvitret. Det kan også legge til ekstra farge til hagen din, siden laget av bagasjerommet under barken er vanligvis en annen farge enn barken selv. I noen tilfeller, tap av bark betyr sykdom eller problemer med helsen til treet, men fjerne barken selv i små mengder vil ikke skade treet.

Bruksanvisning


•  Ta på hagehansker for å beskytte hendene fra skarpe områder og fliser. Skrelle barken av for hånd, som ved hjelp av et verktøy kan rippe inn i kjøttet av stammen under barken og skade treet.

•  Finn en løs del av bark ved å trykke på ulike seksjoner med fingertuppene. Finn et område som gir måte litt når du trykker den ned og se etter en splitt i barken å bruke som en finger hold.

•  Sett pekefingeren inn splittelsen i barken og vrikke det å løsne barken videre. Ved hjelp av alle fingrene på hånden din, begynner å skrelle den løs bark av i ark. Ikke fjern for mye, eller treet kan bli utsatt for sykdommer.

•  Kast bark i en komposthaug, kaste den ut med den andre verksted avfall eller bare la den på bakken under treet. Bark som er igjen i naturen vil mest sannsynlig bli brukt som en reirmateriale av fugler eller ekorn.