Hovudside

Hvordan remold en Cabinet

by Walther

Kabinettet ser ofte mye tung bruk gjennom årene, og kan ofte bli slitt og selv skadet. Stedet for å erstatte skap, kan du remold dem med nye trim boards. Legge til ny trim vil hjelpe gjenopplive utseendet på skap. Erstatte trim langs øvre og nedre kant av kabinettet med en trim som er laget av de samme treslag som skap eller bruke en art av en kontrastfarge som en aksent.

Bruksanvisning


•  Skyv den flate enden av en trim molding flat bar under listen langs øvre og nedre kant av kabinettet og forsiktig lirke molding løs. Løft molding av fra kabinettet sidene og foran på toppen og nedre kant nøye når det har blitt løsnet.

•  Trekk ut noen negler igjen fra trekking av molding med spiker avtrekker. Vær forsiktig med å bulke treoverflaten av skapet som du trekker neglene.

•  Mål sidene og foran dimensjoner av kabinettet ved hjelp av et målebånd. Målingene vil bli brukt som baksidene målinger for utskifting støping.

•  Legg de lengder av erstatning molding på en arbeidsflate med baksiden vendt opp. Markere målinger fra trinn 3 på bordene med et målebånd og blyant. Endene av støpe trenger å være i en 45 graders vinkel med den fremre side av støping. Den fremre side vil være lengre enn baksiden, slik at støpe passer sammen som en bilderamme. Sørg for å forlate rommet som du merker styrene for de vinklede endene til å strekke seg forbi bakside målinger på forsiden av molding.

•  Juster gjæringssag å kutte 45-graders vinkler på de fremre endene av sidelist og på begge ender av de fremre molding stykker. Kutt molding til lengden ved hjelp av gjæringssag, skjære gjennom styret ved hver blyant mark.

•  Sand kuttet kantene av molding lett med en fin-grit slipeplate. Monter molding på plass på toppen og bunnen av kabinettet. Hammer ferdig negler gjennom forsiden av molding inn i skapet hver 6 til 8 inches for å feste den på plass.

•  Sett neglene omtrent 1/16-inch under overflaten av treet ved hjelp av en hammer og stiftsett. Fyll spikerhullene med tre kitt med en sparkel. La kitt tørke i 24 timer. Sand ut massen i flukt med overflaten av støpe hjelp av fin-sandslipeplate.

•  Påfør to strøk med tre finish til støping ved hjelp av en pensel. La første strøk tørke i fire timer, og påfør et lag.

Tips og advarsler


  • Velg molding som samsvarer med annen trim i rommet for å holde den generelle utseendet på kabinettene sammenhengende med den eksisterende treverk.
  • Vernebriller når trearbeid for å hindre potensiell skade.