Hovudside

Slik Clear Kondens på Patio Windows

by Walther

Slik Clear Kondens på Patio Windows

Kondensasjon av vanndamp som endres tilbake til flytende form på den indre overflate av en glassvindusruten. Dette er en vanlig foreteelse i vintermånedene når det er kaldt ute og fuktighetsnivået inne i hjemmet er høy. Fjerne kondens fra en gårdsplass vinduet er en enkel oppgave, gitt de riktige verktøyene. For å hindre forekomst av vinduet kondens, redusere nivået av fuktighet i hjemmet. Hvis ikke, er det sannsynlig at kondensasjon vil fortsette å samle seg på glassoverflaten.

Bruksanvisning


•  Plasser en stor badehåndkle på gulvet ved siden av terrassen vinduet. Da kondensasjonen er fjernet fra vinduet, vil håndkleet hindre vannet fra å komme gulvet vått.

•  Line bladet av et vindu nal opp med den øverste kanten av glasset vindusruten, som begynner enten på venstre eller høyre side av vinduet.

•  Dra nalen ned hele lengden av vindusruten i ett enkelt bevegelse, fra topp til bunn.

•  Gjenta denne bevegelse på tvers av vindusruten til all kondens er fjernet. Tørk av vannet fra nalen med en hånd håndkle i mellom bevegelser.

Tips og advarsler


  • En effektiv måte å redusere nivået av fuktighet i hjemmet ditt er å bruke en avfukter. En avfukter er et lite apparat som trekker fuktighet ut av luften og samler det i en on-board container. Den vannsamler må tømmes periodisk. Se etter modeller som enten har en pumpe som automatisk vil tømme oppsamleren for deg eller som har en dreneringsslange som kan rettes opp i et sluk. Avfuktere finnes i flere størrelser, avhengig av om du ønsker å avfukte ett rom eller hele huset.