Hovudside

Deer Spis Red Sister Cordyline planter?

by Walther

Deer Spis Red Sister Cordyline planter?

Vanligvis vi plante hager for vår egen nytelse, ikke for å mate den lokale bestanden. Hjort, men ikke alltid enige til denne agendaen, og kan lage et måltid av dine nyeste beplantning. Selv om "Red Sister" Cordyline (Cordyline termin) er vanligvis trygt, du kan aldri fortelle hva en hjort vil spise, så det er best å holde dem ut av hagen.

Identifikasjon


Vanligvis kalt kål treet, er Cordyline termin synonymt med Cordyline fruticosa. Vinter hardfør i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 10 til 12, er kål tre hører hjemme i Øst-Asia og er også kjent som Hawaiian ti, ti treet og lykke til treet. En flerårig medlem av agave-familien, har kål treet lyse rosa blader og stengler. "Red Sister" har en enda dypere plomme eller burgunder farge.

Hjort Følsomhet


Kål treet er vurdert som "bestandig" til hjort, men det betyr ikke nødvendigvis at hjort vil alltid unngå det. En av grunnene til hjort er jakter på flere og flere hager er at deres naturlige leveområder, og med dem mat hjort vanligvis spiser, forsvinner til menneskelig utvikling. Selv om "Red Sister" er vanligvis trygt fra hjort, er ingenting trygt under en mager år når hjort ikke kan finne noe annet å spise. I en slik situasjon, og med kål trær gjør gjøre menyen.

Hjort Signs


Hjort forlate karakteristiske tegn på deres bortgang, så hvis du tror at plantene kan ha blitt mat for dem, sjekk hagen din nøye. Hjort hovene igjen en karakteristisk innrykk, som to Teardrops rett ved siden av hverandre. Også sjekke stengler, blader og kvister av de plantene som forsvinner. Hvis de er pent klippet i en 45-graders vinkel og lavere enn to meter i høyde, skarpe kanin tenner er mest sannsynlig ansvarlig for skaden. Hvis, derimot, er vridd og rufsete og over to meter i høyden skaden, så sløv hjort jekslene mest sannsynlig gjorde jobben.

Repelling Deer


Det finnes en rekke av myggmidler kan du prøve å holde hjort ut av gården. Flere av de mest populære er menneskelig hår og sterkt luktende såper suspendert i perforerte poser eller nylonstrømper, blod måltid eller løve pee spredt rundt i hagen, eller bitter-smake stoffer brukes på stilker og blader. Det beste alternativet, men er fekting. En 7- eller 8-fots gjerde vil fungere på flat mark, men på en klasse kan du trenger for å bygge det høyere for å holde hjorten fra å hoppe ned bakken og inn i hagen din.