Hovudside

Hvordan å rense Kjøkken Sluk

by Walther

Hvordan å rense Kjøkken Sluk

Tresko kan komme og gå; oh, vent litt, det er venner. Faktisk tresko vil ikke komme og gå. De holde seg i nærheten før du gjør noe med dem, noe som gjør din vask, avhending og oppvaskmaskin ubrukelig. Det er greit å ringe i en profesjonell til å håndtere rotet, men lagre bekostning og stresset ved å gjøre det selv. Det er en prøving og feiling prosess; prøv en løsning først, og hvis det ikke fungerer, gå til neste løsning før du er i stand til å rense avløp.

Bruksanvisning


•  Test disposisjon første til å fastslå om det er kilden til tresko. Slå på bryteren; hvis du hører en summing, er det sannsynligvis tett. Slå den av og koble den. Sett inn en umbrakonøkkel, ofte gitt av produsenten for denne svært formål, i det nederste hullet på disposisjon. Slå bladene før det bryter løs og går fritt. Dersom disponering lager ikke lyd når du slår den på, kan bryteren har løst ut. Tillate deponering et par minutter for å kjøle seg ned, og deretter trykke på reset-knappen på bunnen før du slår den på igjen.

•  Stuff en fille i avløpet som ikke er tett eller forsegle den med kurvventil hvis du har en dobbel vask. Fyll tett vask med ca 3 til 4 inches av vann. Sentrere et stempel over sluket. Trykk stempelet opp og ned for å løsne tette.

•  Plasser en bøtte under sluket under vasken for å fange vann. Skru av vannlås. Hånd løsne den eller bruke en rørtang.

•  Skru den horisontale felle arm med skiftenøkkel og fjerne.

•  Skyv en kabel auger, også kalt en slange, gjennom spire-out. Når du føler motstand, trekker tilbake ca 18 inches av kabel og stram skruen. Vri håndtaket mot høyre og skyv på skruen. Trekke tilbake ytterligere 18 inches av kabel. Terpe ved å skyve det inn, vri på håndtaket og skyve frem til tresko bryter løs.

•  Fjern kabelen fra stump-out når tresko er ryddet. Erstatte fellen arm og felle.

•  Kjør varmt vann for å teste om vasken er drenering. Skyll renne med varmt vann før det ikke renne. Sentrer stempelet over sluket igjen og satse det å løsne eventuelle tiloversblevne biter av tette.

•  Hell ca 1/2 kopp hvit eddik og en 1/2 kopp natron i avløpet for å rense og friske det. La den sitte i noen minutter, og deretter kjøre varmt vann gjennom avløpet å skylle den.