Hovudside

Hvordan legge til Lines på en Malibu Outdoor Lighting Transformator

by Walther

Din hage eller bakgård landskaps er ikke lagt ut i en rett linje; verken bør Malibu lavspent landskapet lysdesign være begrenset til de samme rette linjer. Du kan legge til linjer i Malibu utendørs belysning transformator to forskjellige måter. Transformatoren skritt din nåværende huset spenning ned fra 120 volt til 12 volt og legge linjer til transformatoren er en trygg, billigere alternativ enn å legge til flere transformatorer. Ikke overskrid transformerâ € ™ s wattstyrke belastning og bruke 12-gauge lavvoltskabel når ekstra linjer.

Bruksanvisning


Direkte til Transformer


•  splitte de to ledningene på lavvoltskabel linje. Skjær gjennom tre-inches av membran holder de to lavspente ledninger sammen med et verktøy kniv.

•  Fjern 5/8 tommers av isolasjon fra hver lav spenning ledning med en wire cutter / stripper. Gjenta dette trinnet for andre lavvoltskabel linje du ønsker å legge til din Malibu transformator.

•  Wrap ett lavvoltskabel rundt terminalen "A" skrue på baksiden av Malibu transformator og stram skruen. Pakk de rester lavvoltskabel rundt terminalen "B" skrue på transformatoren og stram skruen. Gjenta dette trinnet for å installere tilleggs lavvoltskabel til din transformator.

Lavvoltskabel kontakter


•  Sett den eksisterende lavspent kabel linje i kontakten hvor som helst du velger langs linjen. Plasser kabelen vertikalt inn i en av de to kabelkanaler ligger på nedre halvdel av Malibu belysning lavspent kabelkontakten.

•  Legg den ekstra lavvoltskabel inn de resterende kanal. Plasser den øverste halvdelen av kontakten over de to lavspente kabel linjer og på den gjengede stang festet til den nederste halvdelen av kontakten.

•  Vri den øverste halvdelen av lavspent kabelkontakten med klokken for å klemme den til den nedre halvdelen. Skarpe kobber utstikkerne pierce hver linje og etablere den elektriske tilkoblingen fra den eksisterende linjen til den ekstra linjen.