Hovudside

Hvordan resirkulere plastposer med mønstre

by Walther

Hvordan resirkulere plastposer med mønstre

Plastposer er vanligvis ikke biologisk nedbrytbar, og som sådan, når den plasseres i deponier, ikke brytes ned. Fordi det er vanskelig å kvitte seg med plast, de fleste returselskapene konvertere brukte plastposer til brukbare gjenstander som for eksempel plast trelast eller beholdere. Hvis du har mønstret plastposer og ønsker å unngå å kaste dem ut, har du også muligheten til resirkulering eller gjenbruk av dem i en rekke måter.

Bruksanvisning


•  Legg posene i en resirkulering bin å bli plukket opp av din lokale gjenvinnings byrå. Kontakt din lokale gjenbruksstasjon etaten for å lære sine pick-up steder og tider.

•  Ta poser til din lokale matbutikk som skal resirkuleres. De fleste dagligvarebutikker har binger nær hovedinngangen eller i nærheten av kassa område spesielt plassert for resirkulering plastposer.

•  Bruk i kunst og håndverk prosjekt. Du kan være kreativ og bruke mønstrede plastpose for å lage en dekorativ veske eller et par sandaler. Se Resources (under) for hvordan du gjør disse og andre prosjekter med plastposer.

•  Gjenbruk i ditt hjem. Bruk som en avfall-bin liner, for å plukke opp animalsk avfall eller som en lunsj bag.