Hovudside

Hvordan Grow Clematis i hagen

by Walther

Hvordan Grow Clematis i hagen

Noen spektakulære blomster vokser på de tynne-stammet vinstokker av Clematis. Disse vinstokker er for det meste løvskog (mister bladene om vinteren). Men når de kommer i blomst om våren, de gjøre ventetiden mer enn verdt. Her er noen forslag til hvordan å vokse Clematis i hagen.

Bruksanvisning


•  Grow Clematis hvor føttene er i skyggen og resten av anlegget strekker seg i solskinnet. Ikke store planter til å vokse i varme, tørre klima, foretrekker Clematis kjøligere klima med vanlige, godt drenert jord. I varmere områder, kan Clematis gjøre bedre med flekkete skyggen snarere enn full solen.

•  Plant clematis et par inches dypere enn den er dyrket i barnehagen hvis du kjøper den i en gryte.

•  Det finnes mange forskjellige varianter i rødt lilla, hvite, blues, rosa, lavendel og blandede farger. Mange av disse har store, prangende blomster. Det er noen mindre vanlig dyrket Clematis planter med gule blomster og noen har frilly, dekorative frø hoder.

•  Bruk Clematis som en dekorasjon for et espalier, gjerde eller å vikle rundt innlegg. De fleste har en delikat Twining vane med rike grønne blader og blomster dekorative nok til å gjøre et godt vokst Clematis verdig til å bli et midtpunkt i en hage. Clematis ser mest hjemme i en woodsy miljø, men vil passe inn i enhver stil landskapet.

•  Grow Clematis i hagen for store blomster og som en farge aksent. Foretrakk en god jord med mye humus, gi planten vanlig vann og Clematis bør være en relativt enkel plante å vokse.