Slik installerer Toalett Wax


Slik installerer Toalett Wax

Luktende dårlig lukt rømmer fra toalettet eller merke toalettet bergarter frem og tilbake? Tiden er inne for å bytte voksingen under. Voks ring gir et segl fra toalettet til avløpsrøret og holder disse stygg lukt fra å invadere ditt hjem. Selv om endring av ringen er enkelt nok når du har toalettet slått over, ligger utfordringen i å ha styrke til å løfte toalettet.

Bruksanvisning


•  Legg den første håndkle på gulvet i et nærliggende rom som gir nok plass for deg å plassere toalettet. Slå av vanntilførselen til toalettet. Ta av lokket på beholderen og skylle toalettet, holder håndtaket ned for å tillate så mye vann som mulig for å drenere. Absorbere de resterende vannet med den andre håndkle. Koble fra mutteren som fester tilførselsslangen til vannkranen.

•  Fjern muttere og skiver fra flensboltene som er på hver side av toalettet, forankring til gulvet. De er normalt under plasthetter. Skreve toalettsete og løft toalettet fra et flatt område bak og under setet. Gå på toalettet til den ventende håndkle på gulvet og slår toalettet opp ned på håndkleet.

•  Skrap ut den gamle voks fra flensen på avløpsrøret der du bare fjernet toalettet. Bruk en liten sparkel. Skrape voks fra bunnen av den veltede toalettet. Plasser den nye voksingen jevnt på toalettet horn, som er uttaket belastning på bunnen.

•  Sett på toalettet ned på flensen, være sikker på at flensboltene gå opp gjennom hullene i bunnen av toalettet. Legge press på toalettet basen ved hjelp av kroppsvekten din, muligens ved å sitte på setet og rocka litt frem og tilbake. Dette komprimerer og sprer voks ring.

•  Trekk opp flensboltene å sikre at de er fortsatt på plass. Erstatte boltskiver og muttere, være sikker på å ikke over stramme boltene med skiftenøkkelen og knekke porselen toalett basen. Koble til vanntilførselen, trekke til mutteren med skiftenøkkelen. Slå på vanntilførselen til toalettet og plasser tanklokket på.

Tips og advarsler


  • Hvis flensboltene er for korroderte og nøtter er også vanskelig å fjerne, må du kutte boltene med en baufil og installere nye bolter.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler