Hovudside

Ulike Patio Behandler

by Walther

Ulike Patio Behandler

Selv om mange uteplasser er konstruert fra grå betongplate, ved hjelp patio pavers er en mer fargerik og interessant alternativ. Finnes i mange stiler, farger og størrelser, er en passende Paver for de fleste personlige smak og landskap stiler der ute. Oppussing butikker tilbyr flere paver stiler, mange av dem er designet for å forenkle rydder prosjekter. Stein og stein meter tilby stort utvalg av naturlige rydder materialer, selv om de ofte krever mer tid og krefter på å installere. Med mange typer pavers lett tilgjengelig, inkludert noen enkle å installere alternativer, kan huseiere skape en attraktiv og langvarig bakgården gårdsplass.

Murstein pavers


Rydder murstein er tilgjengelig i flere forskjellige stiler og størrelser. Med overflater fra glatt til sterkt teksturert, kan du velge den følelsen du foretrekker under føttene. Fordi de er små og lette, mange huseiere har litt problemer med å håndtere dem når du installerer en uteplass. Ensartede former og størrelser gjør planlegging og installasjon en grei prosjekt som etterlater lite avfall. Murstein er gradert på værbestandighet. Velge murstein med et uvær (SW) vurdering for din uteplassen. Murstein med denne ratingen kan tåle høye kuldegrader selv når yret med vann, ifølge Purdue University.

Betong utleggere


Betong utleggere kommer i mange former, størrelser og farger. Mange er laget for å sperre, som gjør utvikle et mønster for terrassen din enklere og hindrer pavers fra skiftende i tillegg. Du kan sette dem direkte på tett sammenpakket sand for å danne en uteplass, noe som åpner for relativt rask installasjon av mange huseiere. I tillegg kan du kle opp en gammel betong uteplass ved å installere pavers løst over overflaten og mortaring omkretsen pavers å holde alt på plass.

Fliser Behandler


Patio fliser er et egnet alternativ for å transformere din blid betong patio inn i en mer fargerik prosjekt. Finnes i flere ensartede figurer, kan du lage interessante mønstre med lite problemer med montering bitene sammen. Prisene varierer mye avhengig av flisen du velger, men fliser er et økonomisk alternativ til å erstatte en hel betongplate. Fliser med strukturerte overflater er mer egnet for uteplasser, siden glatte overflater blir glatt og farlig utenfra fuktighet. Mikse og matche former og farger for ekstra interesse.

Natural Stone Behandler


Naturstein utleggere er tilgjengelig i både uregelmessig og ensartede former. Skifer er ofte brukt som en mer naturlig formet Paver hvor bitene passer sammen som et puslespill, og er installert på toppen av en konkret pad med mørtel eller lagt på en fast seng av sand. Du kan fylle hullene mellom pavers med mørtel eller glatte gjenstander innebygd i mørtel for en mer casual utseende uteplass. Utleggere av Bluestone eller skifer er lettest tilgjengelig i varierende størrelser på jevnt formet kvadrater og rektangler og lagt i interessante, men formelle mønstre. De naturlige teksturer og farger betyr ikke to utleggere er identiske og overflatene er naturlig sklisikre.