Hovudside

Hvordan Skummet-Coat Drywall Etter Bakgrunn

by Walther

Fjerne tapet fra gips kan legge igjen en grov, stygg overflate dersom veggen ikke var riktig størrelse eller forseglet før papiret ble limt på. Maling eller repapering en slik vegg vil resultere i en grov og uriktig konsistens på veggen. Områder hvor gips vendt papiret ble revet av eller defaced må dekkes med nytt materiale. Løsningen er "skumme belegg," søker gips sparkelmasse, også kalt "mud," over veggen for å skape en jevn ny overflate.

Bruksanvisning


•  Forbered veggen ved å fjerne eventuelle spiker eller andre gjenstander. Lappe noen spikerhull, smilehull, hakk eller andre alvorlige uregelmessigheter med sparkelmasse påføres med en bred --- ca 6-tommers --- gips taping kniv. Skyv sammensatte inn i noen divots, og jevn den med kniven. La lappene tørr. Sand hele veggen med en makt slipemaskin og greit --- minst 120-grit --- sandpapir til alle papirrester og uregelmessigheter blir glattet ut. Sette en plast eller annet beskyttende dekke på gulvet og noen møbler før sliping.

•  Tørk veggen med en fuktig klut eller våt svamp for å fjerne alt støv. Tape av noen vinduer, dører, stikkontakter eller andre åpninger med malerens tape, og dekke gulvet med et tøystykke. Henge plast over noen dører til andre deler av huset hvis du gjør et stort prosjekt for å hindre støv og rusk fra filtrering utenfor arbeidsrommet.

•  Bruk enten en bred --- 10- eller 12-tommers --- taping kniv eller en flat sparkel, et verktøy med en flat stål bunnen omtrent 4 av 10 inches med en rett kant og en tann kant. Bland gips sammensatte, eller kjøpe en ferdigblandet versjonen i en stor container, som er lettere. Plukk opp en blob av forbindelse med enten verktøyet og sette den på veggen, spre den med kniv eller sparkel og bruke en linjal for å jevne det. Arbeid i områder med ca 4 meter kvadrat av gangen, og starter opp i taket og arbeids ned.

•  La det pelsen tørr, og sand veggen med 150-sandpapir. Sjekk for eventuelle tapte steder eller ujevne flekker. Tørk veggen ren for støv, påfør et lag akkurat som du brukte først og la det tørke. Sand som frakk og sette på en tredje strøk om nødvendig for å få overflaten glatt og jevn. Påfør tynne strøk; to eller tre tynne strøk vil gi et bedre resultat enn ett tykt lag. Tørk støvet fra veggene, og fjern eventuell tape eller gulvbelegg.

Tips og advarsler


  • Test skumme belegg på en skrap stykke gips hvis mulig, for å få komfortabel håndtering applikatoren. Bruk enten en bred kniv eller en sparkel, avhengig av hva du er mest komfortabel med; fremgangsmåten er den samme.
  • Bruk støvmaske og vernebriller ved sliping av vegger.