Hovudside

Hvordan å rydde opp en Cracked Painted Tin Ceiling

by Walther

Tinn tak var svært populære i viktorianske hjem, og selskapene er nå re-produksjon av bokser på grunn av voksende interesse. Noen tinn tak begynner å rust og ofte eieren vil velge å male over formene hvis rust er vedvarende over tid. Omsider malingen er malt og på et tidspunkt taket detaljer blir Blobby og noen ganger male lag skrelle, sprekk, henge eller løsne helt, og etterlot en skjemmende rotet. Fjerne maling og lakkering av taket er en god måte å rydde opp sin taket utseende og gjenopprette verdi og integritet til ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Plasser en tung malers éngangsklut under området som blir strippet, som de fleste strippere kan skade gulv og benke ferdig.

•  å bruke beskyttelsesbriller og hansker, sparkel Peel Away (en natriumhydroksid lim) på overflaten av taket. Det er viktig å bruke briller når du arbeider overhead som helst slippe stripper eller skitt kan føre til blindhet. Det er nødvendig å ha gode gummihansker, som Peel Away vil brenne huden.

•  Trykk på Peel Away papir / plastfolie inn i pastaen, som samsvarer med rygger og mønster av tinn panel. (Dette produktet vil ved behov føre til store deler av tykk maling for å trekke bort og falle til gulvet, så la duken på plass for varigheten av stripping prosessen.) La Peel Away videre fra 12 til 24 timer (men ikke lenger enn 24 timer, da det kan føre til overflaten pitting hvis igjen på for lenge).

•  Skrell maling av når du skrelle avisen neste dag. Avhengig av taket, kan dette må gjøres mer enn én gang. Når du er ferdig, tørk den nå-ren overflate ned med filler. Kast Peel Away papir og filler.

•  Påfør en kvalitet primer og rustbeskyttelse som er utformet for tinn. Avslutt med å bruke en farget metall eller metallic lakk for en ensartet ferdig utseende.

Tips og advarsler


  • Maler ikke tinn tak med latex eller vannbasert maling da dette vil forårsake rustproblemer som taket aldre.