Hovudside

Slik installerer en Prefab Fence

by Walther

Kjøp en prefabrikert gjerde på ditt lokale hagesenter eller boligbygging-forsyning butikken. Disse gjerdene kommer i en rekke farger, stiler og størrelser. Prefabrikkerte gjerde kits består av en serie innlegg og paneler. Etter at du monterer innleggene i bakken, du bare feste panelene til dem. Dette systemet tilbyr en rask og enkel måte å legge et område av verftet samtidig som sjarmen av landskapet.

Bruksanvisning


•  Legg ut det området du ønsker å legge med prefabrikkerte gjerde. Markere området på gresset med spraymaling. Mål innleggene 'bredde. Begynn på den ene enden av den lagt ut område og markere en gjerdestolpe bredde på at enden. Deretter måle bredden av gjerdet panelet og merke at på spraymaling linje. Tilsett innlegg og panelbredder sammen og jobbe deg langs spraymaling merking. Hver merket indikerer et innlegg plassering.

•  Dig stolpehull på hvert innlegg mark langs spraymaling linje, ved hjelp av et innlegg hull digger. Gjør hullene ca 12 inches bred og 30 inches dyp. Fyll hvert hull med 6 inches av grus, deretter sette inn et innlegg i hvert hull.

•  Mål ned to inches fra hver innlegg 'øverste kanten og merk den med en blyant. Foreta denne målingen på hver side av stolpen, i hvilken brakett et panel vil bli montert.

•  Mål fra panelets topp rail til panelets midten jernbane og overføre denne målingen til panelene. Mål fra midten rail topp til bunnen rail topp og overføre dette til innleggene også.

•  Line opp en brakett øverste kant med toppmerket på et innlegg. Skru det fast med de medfølgende skruene. Linje opp en annen brakett øverste kant med midtmerket på samme innlegg, og sikre denne braketten på plass med de medfølgende skruene. Line opp en tredje brakett øverste kant med bunnen merket på samme innlegg, og sikre at braketten på plass. Gjenta med resten av innleggene og braketter, fôr opp en brakett på hvert merke.

•  Mix betong i henhold til produsentens anvisninger. Helle betong inn i den første stolpe hullet, fylle det opp til ca 3 inches under bakkenivå. Måle lengden av innlegget stikker opp over bakkenivå. Sørg for at hvert innlegg strekker seg opp til samme høyde som du installerer dem. Hold et nivå i stolpen, og juster den slik at den står rett opp og ned.

•  Still panelets skinner i de aktuelle brakettene på det første innlegget. Spør en venn til å holde panelets frie enden opp mens du kjører de medfølgende skruene gjennom brak 'skruehull og inn i panelet.

•  Plasser panelets frie enden på den andre til innlegget parentes. Hold et nivå mot andre innlegget og justere den slik at den står rett opp og ned. Kjør skruer gjennom andre innleggets brak og inn i panelet. Helle betong inn i hullet, og stopper når det er 3 inches fra jordoverflaten.

•  Legg den andre panelets skinner på den andre innlegget øvrige sett parentes. Kjør skruer gjennom brak 'skruehull og inn i panelet. Still panelets skinner inn i brakettene på det tredje innlegget. Nivå innlegget og feste panel på plass. Helle betong i innlegget hullet. Fortsette å jobbe deg rundt prefabrikkerte gjerdet layout til du kommer til enden.

•  Skyv en gjerdestolpe topper på hver gjerdestolpe. Når betongen herder, finish fylling i stolpehull med jord og spredning gressfrø over det.