Hovudside

Hvordan Cement i et skap Flange i kjelleren

by Walther

Hvordan Cement i et skap Flange i kjelleren

Et skap flens, oftere kalt en flens toalett, er det runde VVS base som sitter i flukt med toppen av gulvet og er instrumental i å sikre toalettet. Skapet flens kobles til enten et 3- eller 4-tommers nedløp som fører vann og avfall til hovedavløpslinje. I de fleste nye hus, lokale byggeforskrifter krever entreprenører til å installere grov-in avløp i kjelleren for en fremtidig bad. Dette VVS inkluderer et skap flens, hekta på avløpssystemet og permanent sementert ned i gulvet.

Bruksanvisning


•  Plasser skapet flens bruker skissene som en guide. Siden ingen vegger er på plass, betyr dette youâ € ™ ll nødt til å bestemme den fremtidige plasseringen av veggen bak toalettet og til siden. Sjekk lokale ligaen klareringskoder for å være sikker, men generelt må senter av skapet flens være 13 inches fra en ferdig vegg i ryggen og 15 inches fra en ferdig vegg på den ene siden. Husk å la plassen er nødvendig for gips, noe som er typisk 1/2 tommers tykke, eller for en annen type veggbelegg.

•  Fest avløp horisontalt linje som går til hoved kloakk til en albue feie rett under det punktet der du vil installere skapet flens. Albuen, vil ligge under jordnivået, og i de fleste tilfeller vil ligge i en grøft som går til hovedledningen. Når du fester PVC fittings, bruke PVC primer og PVC lim som anbefalt av productsâ € ™ produsenter.

•  Plasser høyden av bunnen av albuen sweep slik at det horisontale rør som går til hovedledningen synker med en hastighet på 1/4 tommer per fot. Dette er standard skråningen for avfalls avløpsrør.

•  Koble åpningen på toppen av albuen sveip til en liten del av et rett PVC-rør. Lengden av dette røret vil variere, basert på den nødvendige høyde av albuen sveip i forhold til avstanden til etasjen over. For å finne den riktige lengde, holder skapet flens i plan med den fremtidige gulvnivå og måle avstanden fra den innerste leppe av flensen til den indre leppen av albuen sveip, og kuttet rett rør for å passe med en rørkutter.

•  Monter skapet flens over toppen av røret, ved hjelp av PVC primer og lim.

•  Pack sand rundt bunnen og sidene av den horisontale nedløp og albuen feie for å immobilisere skapet flens, når ita € ™ s i riktig høyde.

•  Dekk flensen med en medfølgende cap, hvis det fulgte med en, eller bruke duct tape, bånd, for å forsegle den øverste åpningen av flensen før støping gulvet.

•  Shovel den våte betongen forsiktig rundt røret under kjeller hell å holde fra å forskyve flensen. Nivå og avretter betongen som du normalt ville. Siden flensen er flush eller litt under gulvoverflaten, wonâ det € ™ t forstyrre betong utjevning prosessen.

Tips og advarsler


  • La hetten eller duct tape på flensen åpningen til youâ € ™ re klar til å installere et toalett.
  • Standard avfalls drainpipes er enten 3 eller 4 inches i diameter. Closet flenser, rør og rørdeler kommer i både størrelser, så sørg for å kjøpe samme størrelse for alle elementer.
  • Hvis toppen av flensen sitter enda 1/16 tomme høyere enn overflaten av gulvet, vil det forstyrre avrettingsbrett, som brukes til å jevne betonggulvet. Hvis dette utilsiktet skjer, youâ € ™ ll har å glatte våt betong rundt flensen for hånd.