Hovudside

Slik gjenoppretter Syroco Wood

by Walther

Syroco tre ble ofte sett på 1920- og 1930-tallet. Syracuse Wood Co. var det fulle navnet på produsenten, og det gjorde mange elementer fra trevirke. Treskjæring og andre dekorative elementer ble ofte sett fra dette selskapet. Tre som er denne gamle trenger ofte omlakkering fordi det akkumuleres rusk og originallakken fades og skreller av. Du kan revitalisere en antikk hjemme.

Bruksanvisning


•  Hell luktfri white spirit på en svamp og tørk den på veden. Arbeid renere inn i alle sprekker. Dette fjerner bygget opp fett og voks. Skyll tre med en fuktig klut og la den tørke.

•  Fyll eventuelle hull eller sprekker i treverket med en tre kitt. Påfør tre kitt så det fyller hullet ved å legge den. Du kan bruke kitt med fingeren. La tre kitt for å tørke før du fortsetter.

•  Sand treoverflatene å fjerne den forrige finish. Start med 80-sandpapir og jobbe opp til 220-sandpapir. Brett sandpapir skape et punkt og arbeid det inn i sporene. Prøv innpakning sandpapir rundt en blyant og jobbe det inn i sprekkene hvis du har en hard tid på å fjerne all finish. Støv overflaten med en tack klut når du er ferdig.

•  Flekk veden ved å fukte en klut med beis og gni det inn i overflaten, jobber det inn i alle de detaljerte områder. Arbeid i tre grainâ € ™ s retning. Tillate flekken for å sitte på tre til fem minutter. Tørk av overflødig flekken med en fille. Påfør et andre flekk pels for en mørkere finish.

•  Tørk en polyuretan toppstrøk på tre ved hjelp av en fille. Arbeide raskt fordi polyuretan tørker raskt. Det går på overskyet, men tørker klar. Påfør tre strøk med polyuretan, slik at hvert strøk tørke i fem minutter før du påfører neste strøk. La polyuretan herde i åtte timer før du bruker produktet.

Tips og advarsler


  • Arbeid i et godt ventilert område med en overbygd arbeidsflate.
  • Bruk hansker når du håndterer flekker eller rengjøringsmidler.
  • Dersom brikken har noen maskinvare eller dekorative deler, fjerne eller dekke dem med malerens tape før du begynner arbeidet.