Hovudside

Hvordan Liven opp en Patio Privacy Fence

by Walther

Hvis du har en uteplass privatliv gjerde vet du hvor kjedelig det kan vises. Det er noen enkle måter å friske opp en uteplass privatliv gjerde. Tross alt, er gjerdet som en utendørs vegg; så behandle det på den måten. Foruten de åpenbare blomster, busker og vinstokker i bunnen av gjerdet, og de tradisjonelle rail topp planters det er andre ting som du kan gjøre som vil gjøre din gjerdet et vakkert midtpunkt.

Bruksanvisning


•  Når min mann først sette opp vår personvern gjerdet vi bestemte oss for at vi skulle pynte den med fargerike fliser. Dette konseptet har vokst og vi fortsetter å legge til vår utendørs vegg med fliser, plaketter, treskilt, og vegg planters (alle smakfullt gjort.)

•  Ditt gjerde tar på karakter som du legger kunstgjenstander til det. For eksempel, mens du er på ferie være på utkikk etter en flis eller et tegn fra din ferie sted å legge til din gjerdet.

•  Jeg bor i Midtvesten og jeg la alt på gjerdet gjennom hele vinteren. På kalde vinterdager er det fint å se ut og se de fargerike gjenstander og å bli minnet om de fantastiske feriesteder som vi har besøkt.

Tips og advarsler


  • Du kan også dekorere gjerde rundt et tema hvis du liker. Opp gjennom årene har jeg blitt glad i å vise kunstobjekter på gjerdet vårt. Jeg har hatt en og annen font (som fugler og ekorn elsket), brus eføy planters, og så var det de keramiske Villblomst medaljonger som jeg gjorde ett år. Alle disse tingene legger moro og karakter til min hage og uteplass. Ofte så vi ville sitte og slappe av på terrassen vår samtale ville gå til å diskutere nettopp hvilket element av kunst var vår favoritt ... og de gode minnene vi hadde av at ferie eller butikk som vi gikk til ...