Hovudside

Hvordan lage en Wood Sti

by Walther

Hvordan lage en Wood Path. Legge til en tre banen til landskapet kan legge interesse og skjønnhet. Det er et par ting å vurdere, for eksempel den svært veden du bruker, samt hvorvidt ditt område av landet opplever frost.

Bruksanvisning


•  Planlegg tre banen nøye, først på papir eller ved hjelp av et dataprogram. Forestill Pro og 3D Hjem Architect Landscape Design er blant de beste. La fantasien bare være begrenset budsjett og terrenget selv. Bestem deg for bredden på banen, og bestemme hvor og hvis du ønsker å variere det bredde.

•  Vurdere å legge interessante på tre banen når du lager dine planer. For eksempel, tenk på å legge til en liten dam og en trebro som spenner over det, som Monets hager i Giverny, eller små alkover hvor trebenker tigge forbipasserende å sitte og beundre blomster eller lese.

•  Se nøye for materiale når planen er ferdig. Treet du velger for tre bane er ekstremt viktig. Veden må ikke bare være trykkimpregnert, men har en regning på 0,04. Dette nummer refererer til mengden av konserveringsmiddel som brukes til å behandle veden. Regelmessig trykkimpregnert trevirke er bare 0,25, og ville ikke være egnet til å brukes når du gjør en tre bane som hviler på bakken.

•  berede grunnen for banen ved å gjøre bakken så nivå som du kan. Fjern det øverste laget av gress, og noen steiner under. Hvis du bor i et område hvor frost er et problem, bør du vurdere å bygge din vei litt hevet på jernbane bånd eller 3½ tommer med 3½-tommers eller 5½ tommer med 5½ tommers trelast. Hvis du trenger å bruke løpere å heve tre banen, kan du feste løperne på plass ved å kjøre metall innsatsen på hver side av dem slik at de ikke vil skifte fra side til side.

•  Legg terrassebord ned på tvers av banen. Hvis frost er ikke et problem, gjør du direkte på bakken. Hvis frost er et problem, legge terrassebord over løperne om en spiker bredde hverandre og spikre dem fast til løpere.