Hovudside

Problemer med Isolasjon Stripping av en Central Air Conditioner

by Walther

Problemer med Isolasjon Stripping av en Central Air Conditioner

Isolasjon er den mest grunnleggende og viktig faktor i å kontrollere temperaturen inne i en struktur, enten det være kjøling en bygning på et varmt sted eller oppvarming av en bygning i et kaldt sted. Isolasjon stripping, oftere kalt tetningslister, er like viktig som hvilken som helst annen isolasjon; det må være god til å gjøre sin del i å holde oppvarming og kjøling kostnader til et minimum.

Været Stripping


Tetningslister kan referere enten til materialet som brukes for å blokkere bevegelse i luften og vanninntrenging i området rundt åpningene eller til prosessen med å installere den. Ulike typer av tetningslister er brukt for ulike programmer; for eksempel, er en komprimerbar skum som vanligvis brukes i døråpninger som åpner og lukker, mens en isolasjonstape er normen for statiske applikasjoner som for eksempel tette klimaanlegget kanaler.

Problemer med isolasjon Stripping


Langt den vanligste problemet med klimaanlegget kanalisolasjon stripping er at den mister sin elastisitet over tid, blir flat og tynn. Når dette skjer den eneste oppreisning er å erstatte stripping, som er både billig og lett å utføre prosjekt. En ekstra fordel med lubben, effektiv tetningslister er reduksjonen - og ofte utrydding - av vibrasjonsstøy fra den sentrale enheten som overføres gjennom kanalene til de omkringliggende strukturer.

Diagnose


Hvis kjøling kostnader synes å være feilaktig høy, start din diagnose av årsaken ved å sjekke innstillingen av termostaten mot at sammenlignbare strukturer. I et hjem, spør hva naboene holde deres sett på; hvis deres hjem er komfortabel med en innstilling på 75 grader, for eksempel, mens din er komfortabel bare når satt på 68 grader, er det rimelig å anta at du har en isolasjon problem.

Retting


Sjekk sømmene i kanalene for å sikre at det ikke er noen lekkasjer: Kanaler kan deformeres over tid eller ved utilsiktet kontakt, men langt den vanligste problemet er at duct tape - en svært dårlig måte å tette kanaler - tørker ut og faller off. En enkel visuell kontroll vil avdekke om dette har skjedd. Hvis det er et problem hvor som helst i systemet det er sannsynlig at det vil snart være problemer på alle ledd; erstatte all isolasjonen stripping som ett prosjekt.

Videre, sjekk at isolasjonen i loft er tykk nok, og har en god "R" rating. Hvis du har gammel stil løs fylle isolasjon, sørge for at det blir jevnt fordelt på hele underlaget. På temaet loft, er det viktig at denne plassen være godt ventilert; Selv om varmen stiger, hvis det tillates å bygge seg opp inne i tomrommet vil ha negativ innvirkning på temperaturen i hele bygningen.

Et tips for Window Units


De trekkspill klaffer eller vinger vanligvis følger med de fleste vindu klimaanlegg er alle, men ineffektiv som isolatorer. De er laget av tynt trekkspill-type plast som tillater utveksling av varme fra utsiden til innsiden med nesten ingen motstand. Måle arealet av trekkspill klaffer, så kutt ut matchende paneler av skum bord isolasjonsmateriale solgt til de fleste hjem forbedring varehus og noen varehus. Tape disse panelene over flaps, og pass på å utelukke alle utkast rundt kantene.