Hovudside

Slik installerer en Jet Fence på en Delta Saw

by Walther

Delta og Jet er to forskjellige elektroverktøy produsenter. Begge tilbyr bordsirkelsager med nøyaktige gjerdet systemer. Selv om systemene er lik i funksjon, er det forskjeller i design. Delta tilbyr Biesemeyer gjerdet system, mens Jet har Xacta og Accu-Fence. Hvis du har en Delta sag, men foretrekker å bruke en Xacta eller Accu-Fence, kan du installere en Jet gjerde på en Delta så i et par timer med noen vanlige verktøy.

Bruksanvisning


•  Juster fronten L-brakett fra Jet gjerdet kit med forkanten av deltaet tabellen så. Den utstikkende delen av L-braketten skal være på bunnen, peker mot kroppen din. Den nedre del av den L-braketten bør være 2-3 / 16 inches ned fra bordplaten. Når braketten er i stilling, risse steder i et hull gjennom hullene i braketten på den side av bordet sagen.

•  Sett inn en 5/16-tommers boret inn i en drill, og bore hullene i fronten av bordet-sagbordet du merket i trinn 1. Deretter monteres den L-braketten foran på tabellen så, med skruer, skiver og muttere som følger med gjerde kit. Kontroller at avstanden fra toppen av sagbordet til toppen av den nedre del av den L-braketten er konsekvent 2-3 / 16 inches langs hele forkanten av sagen. Stram boltene og mutterne med en socket sett og open-end nøkler.

•  Plasser den bakre L-braketten mot baksiden av sagbordet, nok en gang med den utstående del av det L-braketten på bunnen, som peker bort fra sagen. Toppen av den fremstikkende del av den bakre L-braketten skal være omtrent 2 inches ned fra toppen av bordet. Merke steder hullet med en blyant i bakkant av sagen bordet, og deretter bore hull og montere bakre brakett som du gjorde den fremre braketten i trinn 2.

•  Plasser firkantrør over fremre skinnen. De gjengede hullene i undersiden av røret, bør tilsvare de forborede hullene i den nedre utstikkende parti av den L-braketten på forsiden av sagen. Stram boltene med låseskivene som ble gitt med settet.

•  Mål avstanden mellom den fremre kant av sagbordet og kanten av den rektangulære foran slangen. Juster slangen slik at målingen mellom slangen og den fremre kanten av bordet er konsekvent, og stram boltene med en fastnøkkel for å låse slangen på plass.

•  Place gjerdet på toppen av tabellen sagen, med låsemekanismen i den fremre hviler på den rektangulære rør. Fest gjerdet er gjenget håndtak. Skyv gjerdet til venstre og høyre langs sag, og trykk ned på håndtaket for å låse gjerdet på plass.

•  Kontroller om gjerdet er nivå, riding bare et hår over sagbordet i ryggen og foran. Hvis det må heves eller senkes i ryggen, justere høyden ved å løsne mutteren på foten høydejustering på baksiden av gjerdet, og deretter rotere foten klokken for å senke eller mot klokken for å heve foten. Stram mutteren for å låse foten på plass.

Hvis front må justeres, rotere skruen høydejustering på hver side av låsemekanismen med en stjerneskrutrekker. Rotere hver skrue samme antall omdreininger for å sikre at gjerdet opphold nivå på tvers foran jernbane.

•  Rett venstre kant av gjerdet med en av sagens gjærings slots, og lås hendelen. Inspiser kanten for å se at gjerdet er helt parallell med gjæringssporet langs hele kanten av gjerdet. Hvis en justering er nødvendig, åpne låsen og løft gjerde av sagen. Snu gjerdet over, og finn de to justeringsskruene på baksiden av front T-spenne bak låsemekanismen. Skru skruene etter behov, og deretter erstatte gjerdet på skinnene, låse spaken og test igjen.