Hovudside

Hva kan du gjøre med Dremel verktøy?

by Walther

En avdeling av Robert Bosch Tool Corporation, er Dremel en ledende produsent av high-speed, presisjon roterende verktøy. Dremel verktøysett inkluderer kappeskiver, slipemaskiner, gravering kniver og polering hjul, som har hundrevis av bruksområder for laging prosjekter, auto og båt reparasjon og hjem reparasjon og vedlikehold. Tilgjengelig i et bredt utvalg av størrelser, de verktøyene som er aktuelle for detaljert, presisjonsarbeid i små områder der større elektroverktøy kan være for stor eller klumpete.

Craft Prosjekter


Håndverkere og kunstnere bruker en rekke Dremel verktøy for sine kunstverk. Rotary sliping og slipeverktøy er nyttige for å forme og jevne steiner for håndverket prosjekter samt glatting og polering edelstener og metaller for bruk i å lage smykker. Tømrere bruke roterende verktøy for å klippe, sand og glatte utskjæringer og gjøre fint laget treleker. Du kan også bruke Dremel-verktøy for glass gravering.

Reparasjoner


Hjem reparasjon og vedlikeholdsprosjekter ofte krever arbeid på trange plasser. Dremel tilbyr en rekke vedlegg for å ha klippet gjennom ulike rørdimensjoner for rørleggerarbeid. Ved hjelp av en skjære disk vedlegg, kan du skjære nye spor inn strippet skruer for enkel fjerning. Bruk en Dremel skjærehjulet for å gjøre små utskjæringer i gips for å sette inn elektriske bokser eller for bestått ledninger gjennom til den andre siden.

Polering


Pussing og sliping vedlegg på en Dremel roterende høyhastighetsverktøy kan fjerne gammel maling fra metall og polere metallet til en høy glans. High-speed polering pads brukes med polering forbindelser spare mye tid og krefter i forhold til hånd gni stål og messing inventar.

Automotive


Du kan reparere lakk riper på en bil uten bekostning av profesjonell auto kroppen reparere. Lag små dings forsvinne med bruk av våt sandpapir, rett Dremel roterende verktøy, og en liten boks med billakk. Ren rust og rusk ut av korroderte batteripolene og andre bildeler og gjenopprette glans til krom, felger og annet metall detaljering.

I hagen


Ren grill Grillene umiddelbart, er det lett å utsette oppgaven. Som været blir varmt, og du kan flytte aktiviteter utendørs, kan huseiere finne sine griller rustne og sløvet av forsømmelse og alder. I stedet for å kjøpe en ny grill, vaske av rust med en Dremel roterende hjul. Slipe av den gamle finish og male den gamle grillen å se ut som ny. Dremel verktøy hjelper deg gran opp forvitret metall hagemøbler og rydde opp hageredskaper. Dremel har også en batteridrevet verktøy som skjerper gressklipper kniver.