Hovudside

Kan syriner Bloom på egenhånd?

by Walther

Kan syriner Bloom på egenhånd?

Lilla trær blomstrer fra tidlig vår til tidlig sommer, avhengig av variasjon. De vil blomstre voldsomt på egenhånd så lenge treets kulturelle behov blir møtt. Når syriner er gitt minimal omsorg, vil trær blomstrer år etter år. Det kan ta to til fire år etter planting før en lilla treet når modenhet.

Beliggenhet


Lilla trær trenger en solrik beliggenhet uten hindringer som blokkerer solen. Trærne trenger minst seks timer med direkte sollys for å vokse og blomstre. Trær dyrket i områder med mindre sollys kan blomstre litt, men lilla trær er overdådig bloomers når plantet i fullt sollys.

Beskjæring


Beskjæring lilla trær etter at blomstene dø vil fjerne fremtidige knopper, som starter danner så snart blomstene dø. Harsh beskjæring kan fjerne alle fremtidige knopper, hindrer lilla fra blomstring neste sesong. Unngå beskjæring mindre lilla har blitt ute av kontroll, overgrodd eller har døde greiner. Hvis treet trenger beskjæring, gjør det mens det er i blomst, og ikke ta for mye ny vekst, som er der treet har nye knopper for neste sesong.

Mulch og gjødsel


Et lag av mulch rundt bunnen av den lilla treet vil redusere ugress og bidra til å holde fuktigheten i bakken i tørre perioder. Oppdatere mulch hver vår. Lilla trær trenger ikke gjødsel i vekstsesongen. Gjødslings lilla trær kan oppmuntre vegetasjon, men ikke blomstrer, og kan forsinke dannelsen av knopper.

Temperaturer


Lilla trær vokser i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 3 til 10, avhengig av variasjon. I soner 8 til 10, velg en lilla utvalg som ikke trenger en lang kald periode i løpet av vinteren til å blomstre om våren. I sonene 3 til 7, mange lilla varianter vokse og blomstre veldig godt på grunn av den kalde vintertemperaturer som gjør at treet skal gå i dvale og hvile for en kort tid. Varmere klima syriner er Maiden Bush og Angel Night. Syriner for kjøligere temperaturer inkluderer felles syrin og Miss Kim.