Hovudside

Steg-for-steg instruksjoner om hvordan å vokse en går, i dag og i morgen Busk

by Walther

Den Brunfelsia pauciflora "I går, i dag og i morgen" busk er en dekorativ og fargerik plante innfødt til Brasil som vanligvis blomstrer sent i sesongen. De blomstrer starter som en myk lilla, deretter slå lilla og til slutt blir hvite. De fortsetter å blomstre hele vinteren. Det er en varm-været plante som trives i et meget varmt klima eller en klima-kontrollerte drivhus.

Bruksanvisning


•  Velg en planting plassering. Den går I dag og i morgen planten vokser best i delvis skygge til en del sol, i US Department of Agriculture soner 9 til 11. Jorda bør være loamy - jord som holder på fuktighet, men ikke blir gjørmete - og litt syrlig. Legg et surt gjødsel og loamy jord blanding hvis nødvendig til hagen din.

•  grave et hull dobbelt størrelse på bunnen av anlegget. Dette sikrer den går I dag og i morgen anlegget har nok myk jord å heie.

•  Plasser anlegget i bakken. Sørg for at alle røttene har blitt tilstrekkelig dekket og er beskyttet fra alle foten trafikk.

•  Vann anlegget ditt, men sørg for ikke å overwater. Hvis vannet ikke blir absorbert av jorda i løpet av 10 sekunder, er du vanning anlegget for mye, noe som kan føre til at bladene for å slå en gulaktig farge og til slutt dø.

•  beskjære planten om våren og tidlig høst. De kan vokse til å bli 10 meter høy, men kan beskjæres tilbake til 3 meter for små hager.

Tips og advarsler


  • Den går I dag og i morgen anlegget kan plantes hele året.