Hovudside

Slik finner du ut et passende Central Vac System

by Walther

Sentrale vakuumsystemer gjøre livet enklere for huseiere. De er praktisk fordi du ikke trenger å hale en støvsuger rundt i huset, de er mer effektiv på å plukke opp støv og skitt, og de har betydelig mindre støv blow-back inn i rommet enn konvensjonelle rengjøringsmidler gjøre. Fordi motoren er plassert borte fra den bærbare slange, sentrale støvsugere også er mye roligere. Hvis du tenker på å kjøpe en sentral støvsuger system, må du vurdere flere punkter før en beslutning.

Bruksanvisning


•  Bestem arealet av hjemmet ditt slik at du vet hvor stor en sentral støvsuger system for å kjøpe. Du kan finne arealet på dokumentasjon fra kjøpet av hjemmet. Dersom dette ikke er praktisk, få en arealet anslag med et målebånd. Måle lengden og bredden av et rom, og deretter multiplisere lengden av bredden. Legg noen områder som ikke passer direkte inn i standard formen på rommet, for eksempel en kottet eller karnappvindu. Registrere antall på papir. Fortsett med alle rommene i huset. Legg sammen tallene for å anslå det totale arealet.

•  Multipliser arealet med 1,5. Velg en sentralstøvsuger for at arealet. Hvis din hjemme er 2000 kvadratmeter, for eksempel, vil du ønsker et system av minst 3000 kvadratmeter. Sentral støvsuger systemer vanligvis starter på 2500 kvadratmeter.

•  Tenk på din livsstil for å bestemme nivået av luft watt og sug (vann heis) du trenger. Hvis din hjemme får lite spores i skitt og andre partikler, kan du velge et system med 90 vann heis og 400 luft watt. Andre faktorer kan gjøre det fordelaktig å velge et vannløft på mer enn 130 og luft watt 600 eller høyere. Poeng å vurdere er barna sporing i sand, en hund eller en katt som bor i ditt hjem, masse tepper og tepper, mange pollinerende trær og planter i hagen din og hobbyer som skaper støv og andre partikler.

•  Mål avstanden til hvert hjørne av hvert rom fra hver planlagt sentral støvsuger mottaket. Dette hjelper deg å velge lengden på slangen du trenger. Bestem den lengste distansen at slangen må nå, og kjøpe en slange minst 2 meter lengre. Denne måten vil du ikke ha noen problemer med å komme seg rundt møbler og andre hindringer.

•  Velg tilbehør i henhold til gulvflater og møbler i ditt hjem. Du trenger forskjellige tilbehør for tre eller fliser gulv, for eksempel, enn for tepper, tepper og stoppede møbler.