Hovudside

Tips om hvordan å Feilfri Suede

by Walther

Suede er en type kalveskinn lær vanligvis brukes til å lage sko. I motsetning til tradisjonell glatt skinn, har semsket en forsettlig grov og selvfølgelig utseende. Selv om materialet er svært holdbare, må du være forsiktig når du søker rengjøringsprodukter, som uekte metoder kan føre til permanent skade på semsket skinn.

Børsting Din Suede


I noen tilfeller kan du ikke trenger å bruke eventuelle rengjøringsløsninger i det hele tatt. For rutinemessig skitt og støv, bare bruke en spesialisert semsket pensel. Du kan kjøpe disse på skobutikkene og varehus, noen ganger solgt som en del av større semsket-rensing kits. Hvis du ønsker å fjerne vanskeligere skitt eller gjenopprette følelsen av råhet til Suede, kan du trygt bruke et stykke sandpapir.

Rutinemessig rengjøring


For rutinemessig rengjøring som går utover bare støvfjerning, kan du bruke spesialiserte semsket rengjøringsprodukter som selges i skobutikkene, og buff tørr med en lofri klut. Skinn rengjøringsmidler er også trygt å bruke. Alternativt kan du bruke destillert hvit eddik. Bare Fukt en lofri klut med eddik og buff hele semsket overflate. Tillate et par timer for eddik lukten forsvinner.

Steam Rengjøring


Damprengjøring er en annen sikker måte å rengjøre og skinne semsket uten å bruke skuremidler. Hold semsket overflate ca 6 inches ovenfor en damp renere inntil semsket blir varm. Pensle hele overflaten for å fjerne skitt som har løsnet og støvpartikler. Når damp rengjøring, prøv å utsette semsket skinn til så lite fuktighet som mulig. Suede er svært porøs og kan bli skadet hvis overflødig vann trenger inn i overflaten.

Flekkfjerning


Hvis semsket overflate har vanskelige flekker som standard rengjøringsmidler ikke klarer å fjerne, bruke en tørr-rensing løsemiddel, som er tilgjengelig på dagligvarebutikker og jernvareforretninger. Tørrensemidler fjerne vanskelige flekker, inkludert fett og olje, uten bruk av vann. Følg produsentens anvisninger for påføring av kommersielle løsemidler, og unngå å bruke produktet for rutinemessig rengjøring. Forbeholder tørr-rensing løsemiddel utelukkende for spot rengjøring vanskelige flekker.