Hovudside

Hvor mange Drops of Klor Bleach til en gallon av vann?

by Walther

Hvor mange Drops of Klor Bleach til en gallon av vann?

Under en naturlig eller annen type katastrofe, kan ditt hjem vannforsyning bli forurenset med skitt og bakterier som resulterer i vannet er farlig å drikke. Forurenset vann er ikke bare farlig å drikke, men det er også farlig å bade og vaske hendene i. Det er viktig å rense vannet med klor for å drepe eventuelle bakterier som kan finnes i vannet. Renset vann er trygt å drikke, bade i, samt vaske med.

Rensende Vann


Bland i en ren beholder 16 dråper klor blekemiddel og 1 liter vann. Rør blandingen med en ren redskap. La blandingen stå i 30 minutter før drikking eller ved hjelp av vann. Bruke vanlig husholdningsklor som inneholder 5,25 til 6,0 prosent natriumhypokloritt. Blandet vann vil ha en liten blekemiddel lukt. Hvis en lukt er ikke til stede, legger ytterligere 16 dråper blekemiddel til blandingen la det stå i 15 minutter i stedet for 30 minutter. Hvis et blekemiddel lukt er fortsatt ikke til stede, kast blandingen og prøve renseprosessen på nytt med en annen kilde til vann.

Rengjøring en Container


Hvis du ikke kan finne en ren beholder, bland 1 ss. av klorblekemiddel og en liter vann i en hvilken som helst beholder, og la blandingen stå i to minutter. Tøm blandingen og la beholderen lufttørke før du bruker fylle den med vann for rensing.

Don'ts


Ikke bruk klor blekemiddel som er tilsatt rengjøringsmidler, dufter eller anses "safe farge." Disse blekemidler er ikke trygt å drikke. Ikke bland vannet i en skitten container. Prøv å bruke blekemiddel fra en uåpnet eller nyåpnede container fordi styrken av blekemiddel avtar over tid.

Bleach Smak og Bleach tilgjengelighet


Hvis smaken av blekemiddel-tilført vann plager deg, la vannet stå eksponert for luft i fem minutter eller lenger, eller hell vannet i en ren beholder deretter tilbake inn i beholderen du blandet det i. Hell blandingen mellom de to containere minst fire til fem ganger for å blande blekemiddelmolekyler. Klor er tilgjengelig på dagligvare, detaljhandel superstores, hardware og Oppussing butikker samt lavprisbutikker.