Hovudside

Hvordan å fylle et svømmebasseng med Dirt

by Walther

Hvis du har et svømmebasseng i ditt hjem som ikke blir brukt, kan du tilbringe hundrevis av dollar hvert år i drifts- og vedlikeholdskostnader. Mens et svømmebasseng er en ideell funksjon å ha i et hjem når du bestemmer deg for å selge, kan du fylle den opp og skape bakgård landskaps å legge appellere til verftet. Selv om det er foreslått å fjerne bassenget hvis du ikke lenger ønsker det, kan denne prosessen være for kostbart for enkelte huseiere. I stedet kan du bore hull i bassenget og fyll med skitt.

Bruksanvisning


•  tømme bassenget helt, og ta motoren å fjerne. Å fylle et svømmebasseng, må du opprette drenering i liner eller annet vann fra hagearbeid eller regn vil ha noe sted å gå, slik at bassenget liner å stige opp gjennom bakken.

•  Del opp i bunnen av foringen ved hjelp av en jackhammer for å lage en rekke huller (10 til 15 inches bred) gjennom hele gulvet for å tillate drenering i tilfelle av regn eller vanning. Bruke verneutstyr for å hindre skader fra gipsplater som du bryte dem opp. Bruk de ødelagte delene av gips for å fylle opp hullet og fremme riktig drenering.

•  Fyll opp hullet med 2 til 3 meter av jord og dekke hele hullet med et filter mesh stoff. Stoffet vil legge stabilitet til jord, beskytte mot synker når smuss legger seg gjennom ødelagte gips. For å få jord billig, kontakt entreprenør i ditt område for jord gravd fra et annet arbeidssted.

•  Fyll resten av hullet til den er helt på nivå med omkringliggende jord på overflaten av verftet. Legg gress eller planter for landskapspleie.