Hovudside

Hvordan effektivt Operer Hjem Steam Radiatorer

by Walther

Hvordan effektivt Operer Hjem Steam Radiatorer

Damp radiator er en bærebjelke i moderne historie, har eksistert i århundrer. Innbyggere i mer gammeldags boliger som ikke har råd en oppgradering stole på riktig funksjon av sine radiatorer for å nyte et komfortabelt hjem i løpet av vinteren. Henhold til "Old House Journal," i løpet av slutten av 1910-tallet, produsenter dimensjonert disse varmeovner for å imøtekomme den Helsetilsynets insistering på at amerikanerne la i frisk luft etter den dødelige influensautbrudd. Produsenter gjorde dem store nok til å varme et helt hus med vinduer åpne. Under depresjonen, men folk lukket sine vinduer og dører for å spare energi. I de tøffe økonomiske tider av 2010s, sparer både energi og penger er, igjen, viktige saker. Ved å gi akt visse hjem omsorg tips, kan du administrere dine oppvarmingskostnader og redusere unødvendige vedlikehold regninger.

Bruksanvisning


•  Rengjør de ytre delene av din radiator for å fjerne støv. Fyll en liten kar med såpe og vann. Dypp en fille i såpevann og bruke den til å tørke av radiatoren.

•  Sørg for at din damp radiator har en liten helling mot damp innløpsrøret, som er den høye stålrøret som kommer ut fra gulvet av veggen, koble til din radiator, med varmen nivå justeringsknapp på toppen. Hvis hellingen er fraværende, legge til en kvart tomme av kile tre under beina på din radiator på slutten av ventilen. Dette vil hindre at klingende eller banket lyd en radiator kan gjøre.

•  Se etter maling, rust eller andre stoffer som kan blokkere lufthull. Disse kan forstyrre eller hindre, riktig luften unnslippe og damp sirkulasjon inn i ditt hjem.

•  Rengjør alle luftventiler hvis du ser rust eller skitt på dem. Som den amerikanske Department of Energy anbefaler, bruk en løsning av kokt vann og eddik.

•  Sett ventilen helt hvis skaden er for alvorlig for rengjøring for å fikse. Ta målinger av din radiator og deretter gå til din lokale jernvarehandel og kjøpe den aktuelle delen.

•  Undersøk caps og ventil nøtter for lekker. Hvis du ser lekkasje kommer fra cap nøtter, bruke en skiftenøkkel eller et par av kanalen sluser for å fikse lekkasjen. Stram mutterne uten å gjøre dem så tett at de vil deformere.

•  Utfør den samme lekkasjetest på ventilhåndtaket. Hvis du ser lekkasje derfra, ta av innløpsventilen hodet. Stram mutteren, ved hjelp av fastnøkkel eller kanal låser. Fylle opp radiator med vann.

•  Ha en profesjonell kommer ut for å inspisere din radiator. Magnolia hjemmeside antyder at denne testen bør skje årlig.

Tips og advarsler


  • Alltid isolere rørene før vinteren. Det amerikanske Department of Energy hjemmeside antyder at du bruker glassfiber som isolasjonsmaterialet for sin evne til å tåle varmen fra rørene. Som State Farm Insurance nettstedet sier, kan unnlatelse av å gjøre det resultere i frosne rør. Langs de samme linjene, tette eventuelle hull som kan tillate varmen å unnslippe utenfor eller kald luft inn i hjemmet.