Hovudside

Hvordan å redusere støyen fra Støvsugere

by Walther

Hvordan å redusere støyen fra Støvsugere

Støvsugere er høyt generelt, men over tid, synes støynivået øker. Redusere støy av en støvsuger krever grundige undersøkelser for å finne ut hvor lyden kommer fra. Etter å ha funnet støy, ta flere skritt for å redusere støy og øke levetiden på vakuum.

Bruksanvisning


•  Plugg støvsuger inn i stikkontakten og slå den på. Lytt etter hvor lyden kommer fra. Lyder i bunnen av enheten er ofte forårsaket av hindringer i sugeområdet eller børstevalsen. Lyder der motoren er plassert, kan være mekaniske problemer med motoren.

•  Les Usera € ™ s veiledning for å finne informasjon om garanti for vakuum. Støvsuger nesten alle produsenter tilbyr en garanti eller returrett. Før du forsøker å redusere støyen av vakuum på egen hånd, forstår dine valg. Kontakt Manufacturera € ™ s kundesenter og forklare dine bekymringer om vakuum. Kundesenteret kan gi en enkel løsning eller foreslå hvordan du har vakuumet reparert hvis garantien er gyldig. Dette kan inkludere å returnere vakuum eller ta den med til en autorisert tjenesteleverandør for vedlikehold.

•  Utfør standard vedlikehold på vakuum. Standard vedlikehold dekkes ikke av garantien. Elementer som krever vedlikehold som belter, vesker og børstevalsene kan renses eller skiftes ut. Hindringer i bunnen av enheten - for eksempel streng, hår, teppe fiber og små biter av metall - kan føre til høye lyder i vakuum. Et skittent filter eller full skitt oppbevaringsboksen kan også føre til at vakuum å kjøre høyere.

•  Opprettholde vakuum rutinemessig for å redusere støy. Erstatt og rene filtre. Ta av bunnplate for å se etter viklet streng og annet rusk. Fjerne rusk og fjerne strenger, hår og andre hindringer ved å klippe dem med saks. Skyll skitt tankcontainere og endring støvsugerposer regelmessig. Tørk utsiden av vakuum med en fuktig klut.

Tips og advarsler


  • Hver vakuum krever forskjellig vedlikehold. Den Usera € ™ s manuell antyder hvor ofte for å gjøre vedlikehold og gir instruksjon for hver vedlikehold oppgave.
  • Hyppig bruk av vakuum forårsaker skitt og støv å bygge opp hele maskinen. Ikke utfører standard vedlikehold kan føre til at motoren til å jobbe hardere og bli sterkere; Dette kan forkorte levetiden til maskinen.