Hovudside

Hvordan Kast batterier

by Walther

Hvordan Kast batterier

Slå alt fra bærbare datamaskiner til digitale kameraer, mange bærbare enheter krever batterier for å fungere. Kompakt og nyttig, har batteriene blitt brukt i generasjoner. Når batteriene har nådd sin levetid, må de skiftes ut med en ny strømkilde. Avhending av batterier er ikke så enkelt som å kaste dem i søpla. Det finnes måter å avhende batteriene på riktig måte slik at din familie og miljøet er beskyttet mot skadelige materialer som finnes i batterier.

Bruksanvisning


Bruksanvisning


•  Søk etter ditt hjem, samle opp alle batterier som veier mindre enn 11 pounds hver.

•  Finn en take-it-back sted gjennom et nettsted batteri-gjenvinning, slik som Call2Recycle. Drop-off steder kan bli funnet ved å skrive inn ditt postnummer i nettstedets plassering søkefunksjonen. Call2Recycle --- en non-profit organisasjon finansiert av batteri og produkt produsenter --- driver en gratis batteri samling program som avleder batterier fra deponier, ved å resirkulere dem.

•  Reis til depot resirkulering du har valgt og slippe av batteriene til resirkulering, ved å plassere dem i spesifiserte resirkulering containere eller gi dem til en medarbeider.

•  Kontakt din lokale auto supply store, garasje eller AAA klubben når gjenvinning bilbatterier. På grunn av sin størrelse, bilbatterier kan vanligvis ikke bli akseptert av lokale take-it-back resirkuleringsprogrammer som drives av Call2Recycle, men noen verksteder og forsyne butikkene godtar brukte batterier til resirkulering. Gjennom hele året, noen AAA klubber organisere batterigjenvinnings hendelser.