Hovudside

Hvordan Vask a Down Alternativ Duvet

by Walther

Hvordan Vask a Down Alternativ Duvet

En ned alternativ dyne er et utmerket valg for folk som har allergi eller som ønsker en noe eller mye billigere dyne enn de som er laget av fjær og dun. Hvordan --- ja, enten --- du vaske en ned alternativ dyne kommer helt an på hvilket alternativ du har valgt. Det finnes flere alternativer, inkludert silke, ull og syntetiske stoffer som polyester. Silke er naturlig hypoallergene og en silke dyne er like varm som en ned-fylt dyne. Ull er allergivennlige, motstandsdyktig mot støvmidd og svært komfortable. Syntetisk er vanligvis allergivennlige og lett, men er ikke like varm eller holdbart som ned. Uansett hvilken type down-alternativ dyne du har, ved hjelp av et dynetrekk vil kutte ned på hvor ofte du trenger å rengjøre den.

Bruksanvisning


•  Kontroller materialer eller innholdet etiketten på din dyne å finne ut hva fylling er i din dyne. Ta din ull eller silke down-alternativ dyne til renseri. Det vil aldri bli den samme hvis du vasker det.

•  Gå til Laundromat og bruke en kommersiell vaskemaskin for syntetisk fyll dyne. En liten husholdning vaskemaskin vil sannsynligvis komprimere og forvrenge fyllet som resulterer i en sammenfiltret, ubehagelig dyne.

•  Still maskinen til en mild eller skånsom vask og bruk en mild såpe. Du kan bruke varmt eller kaldt vann. Ikke bruk blekemiddel. Fjern dyne fra vaskeren så snart syklusen er avsluttet for å hindre komprimering og matter.

•  Tørk av dyne i en kommersiell størrelse tørketrommel på lav varme. Sette et par tennisballer i tørketrommelen for å hjelpe fluff opp dynen. Tørking en dyne på lav varme vil ta en stund. Stoppe tørketrommelen hver 30 minutter og lo Trøsteren, og deretter sette den tilbake i en annen 30 minutter før dyne er helt tørre. Aldri brette og lagre en fuktig dyne.

Tips og advarsler


  • Rengjør alltid din ned alternativ dyne før du oppbevarer den i varmere årstider.